Showbiz vesti

Nemate pojma koliko im je teško: Ove poznate ličnosti se svakodnevno bore sa užasnim bolestima...

Za mnoge nikada ne biste ni pretpostavili da pate od nekih teških bolesti.
16.07.2017. - 12:26h

Često ih gledate na ekranu ili bioskopskom platnu, pratite njihove aktivnosti na društvenim mrežama... uvek su osmehnuti, besprekorno obučeni i našminkani... i nikada ne biste rekli da se suočavaju sa teškim bolestima.
Popularnom glumcu Morganu Frimenu još je 2013. godine dijagnostikovana fibromialgija, bolest čiji su simptomi jaki bolovi i osetljivost u mišićima, zglobovima i tetivama. On ima strahovite bolove u rukama, a bolest se pogoršala kada je doživeo saobraćajnu nesreću. Kaže da od tada teško koristi ruke.
Još jedan holivudski glumac te godine je otkrio svoju gorku tajnu. Tom Henks boluje od dijabetesa tipa 2, čiji je glavni uzročnik gojaznost. Henks smatra da je krivac za njegovu bolest nepravilna ishrana, pa se sad redovno testira i vežba.
Holivudska lepotica Ketrin Zita Džons pati od bipolarnog poremećaja, ali to priznaje javno i dobrovoljno se prijavila na lečenje. Ovaj poremećaj dovodi do ekstremnih promena raspoloženja, mišljenja i ponašanja, a priča se da se Ketrin razbolela od stresa kada se njen suprug suočio sa kancerom grla.

Pratite nas i na Viberu!

Kim Kardašijan je 2011. godine otkrila crvene mrlje na koži i tada je dijagnostikovano da pati od psorijaze. Ova bolest se razvija zbog slabog imuniteta, ali može biti i posledica preteranog konzumiranja alkohola i duvana, kao i velikog stresa ili određenih medicinskih reakcija.
Hali Beri pati od dijabetesa tipa 1 od 22. godine. Čak je nedelju dana bila i u dijabetskoj komi, a dugo je pogrešno lečena od dijabetesa tipa 2.
Pevačica Toni Brekston imala je samo 15 godina kada joj je dijagnostikovan lupus. Ona je izjavila da se oseća kao da ima grip svakog dana.

Izvor: Dnevno