Dobro poznatoj glumačkog ekipi koju čine Nina Seničar, Dejan Bućin, Zinaida Dedakin, Gorica Popović, Suzana Lukić, Nikola Milenković i Nikola Trišić, u novoj sezoni serije priključuje se mlada glumica iz Kruševca Ivana Vasiljković, koja će tumačiti lik Slobodanke Obradović Bobe.

Budući da nam je stend ap komičar Nikola Milenković Čami za sajt PRVA.RS otkrio da će njegov lik doživeti veliku tranformaciju, aludirajući na potpuno nove ljubavne avanture, uvođenje Bobinog lika je išao sa tim ciljem da se napravi još jedan ljubavni par u ovoj popularnoj humorističkoj seriji.

Boba je devojka koja dolazi iz Trnavaca, iz protivničkog sela. Butka je Bobu upoznao na jednom okupljanju gde su došli svi meštani, iz oba sela. Ljubav dođe kada najmanje to očekujemo. Njih dvoje su se spojili zato što su toliko slični, ali i toliko različiti”, objašnjava Ivana, pa dodaje:

Foto: Aleksandar Krstoviæ/Prva TV

Imamo istu energiju, po tome smo slični. Ali mislim da je u njihovom odnosu najzanimljiviji i najduhovitiji upravo taj njihov kontrast – Boba je jedna dominantna žena, direktna i konkretna, i žena koja uvek zna šta hoće, bez dlake na jeziku, a Butka je poslušan i nesnađen, što se tiče ljubavi. Mislim da ih je taj kontrast zapravo i spojio”.

Kako ističe Ivana, ljubav dođe kada se najmanje nadamo.

Ja sam njega zavela, naravno!”, napominje Ivana kroz smeh.

Šta najviše voliš kod svoje Bobe? Imate li zajedničkih osobina?

Najviše volim tu njenu ‘mušku energiju’. Boba je zapravo jedna krhka osoba koja zna da voli, ali zna i da se pobije”.

Šta joj zameraš?

“Posesivna je i brzopleta".

Budući da je Ivana rodom iz Kruševca i oduvek je živela u gradu, život na selu joj nije stran.

"Ja jesam rodom Kruševljanka, ali sam godinu dana kao mala živela na selu i to mi je jedan od najlepših perioda u životu. Taj život u okolini Kruševca je dosta sličan, ako ne i isti, kao onaj u „Popadiji“. Svi ti likovi iz serije su zapravo ljudi iz moje okoline, samo sam uzimala od svakog po nešto kada sam gradila lik Bobe".

Iako se nikada nije oprobala u seoskim poslovima, jer nije imala prilike, Ivana ističe da život na selu nekada u budućnosti nije usključila.

"Mnogo volim svoj grad i svoje okruženje, ali ako bi to bilo neophodno, onda ne bih imala problem. Preselila bih se na selo zbog ljubavi“.

Nove epizode serije "Popadija" možete gledati svakog petka u 22.00 na Prvoj televiziji, a šta vas čeka u večerašnjoj epizodi, pogledajte u nastavku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.