Reč je o Butki, poznatom ’organik’ poljoprivredniku konzervativnih pogled na svet koji ima ambicije da postane influenser iz njive. Međutim, kada se u njegov život uplete ljubav, fitnes karijera mu više neće biti prioritet.

"I dalje je Butka ostao onaj isti nesnađeni, naivni i pošteni Butka, ali doživljava jednu veliku transformaciju. Butka upoznaje devojku iz susednog sela, sa kojom će kasnije planirati svadbu“, najavio je Nikola za portal PRVA.RS.

Kao jednu od razlika između prve i druge sezone, Milenković ističe da je u prvoj sezoni bio 'solo igrač' i da je imao mnogo zajedničkih kadrova sa Ninom, što sada neće biti slučaj.

"Bilo mi je teško da izgradim taj lik, jer sam prosto bio sam za sebe. U drugoj sezoni imam partnerku i mnogo mi je lakše da igram scene, da gradim i svoj i njen lik. Više nisam 'solo igrač'. Iako Butka nikada nije učestvovao u seoskim spletkama, mogu da kažem da se 'podmeću noge' i dalje“, otkriva stend ap komičar kroz smeh.

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstoviæ

Druga sezona je sadržajnija i Nikola smatra da je ona mnogo bolja od prve, jer u novoj sezoni nas čeka više interakcije.

“Butka nastavlja da vežba, ali to njegovo vežbanje ne liči ni na šta. I dalje ima veliki stomak, ali nastavlja da trči kroz selo i diže tegove. Sprema se on za svašta nešto, kako bi pobedio na nekim takmičenjima u drugom selu, odakle je njegova buduća devojka”.

Foto: Prva TV / Aleksandar Krstoviæ

Druga sezona “Popadije” glumcu je donela još jednu dragocenu spoznaju.

“Dosta sam opušteniji, u ovoj sezoni postajem pravi papučar. Iskreno, prijalo mi je da spustim malo tu energiju, da budem malo drugačiji i da probam druge stvari. Ovde sam shvatio da mogu da igram i dramu, što mi je privatno jako važno”, ističe Nikola.

Nikolu Milenkovića Čamija publika je davno upoznala zahvaljujući bendu “Kruševac geto” koji je osnovao zajedno sa Nikolom Trišićem. Sa svojim prijateljem i kolegom je zajedno nastupao u stend ap šou “Reci 8”, koji je nedavno bio emitovan na Prvoj televiziji svakog petka.

“Gledao sam svoj stend ap svakog petka. Volim da vidim šta sam uradio, gde sam grešio i da li mogu nešto da ispravim i nešto da unapredim”, dodao je Nikola.

Šta vas sve čeka u novim epizoda, od petka 24. novembra u 22.00 pogledajte u nastavku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.