Na Irinin komentar da je Ivana bila srećna što je prolazila u takmičenju kada su drugi "ispadali", Ivana je izjavila: Ja sam bila totalno...

Mesecima smo uživali u najpopularnijem kulinarsko-takmičarskom šou "MasterChef Srbija", a ovog četvrtka u 20.50 i petka u 21.00 nas čekaju dve epozode specijalnog izdanja emisije u kojima će se naći svih TOP 16 učesnika, a koje će u studio Prve televizije ugostiti voditelji Irina Vukotić i Miloš Urošević. O završetku takmičenja, iskustvu koje je tamo stekla, i druženjima sa ostalim takmičarima, ovoga "Jutra" pričala je Ivana Ćorović, koja je u takmičenju stigla do polufinala!

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

"Konačno sam uspela da odvojim vreme za sebe i izađem. To mi je bio i cilj da izađem malo iz one životne svakodnevice i da se posvetim sebi i onome što najviše volim da radim, a to je kuvanje", priznaje Ivana i dodaje:

"Kada sam izašla na ulicu, tada sam shvatila da sam definitivno izašla iz anonimnosti. Pišu mi ljudi sa celog područja bivše Jugoslavije, koji su gledali "MasterChef", traže mi recepte".

Podsećamo, Ivana je mama tri ćerke i priznaje da su joj one bile veliki kritičari, ali i njen brat, koji ju je baš iskritikovao da je bila "malo nestašna pred sudijama", braneći se da je ona uvek iskrena i direktna.

"Ja sam bila totalno prirodna u svakom pogledu. I pozitivno i negativno. E sad, da li se to nekom svidelo ili manje svidelo, ne možemo da se dopadnemo baš svima. Ja to shvatam. Mislim da je pozitivno biti prirodan i ono što jesi", priznala je takmičarka.