U borbi za prvo mesto i novčanu nagradu od 50.000 evra, takmičarima će pomoći trojica sudija, inače vrhunskih profesionalaca iz sveta gastronomije.

Jedan od njih je Branko Kisić, glavni kuvar u prestižnom beogradskom restoranu "Klub književnika“, koji je za naš portal PRVA.RS otkrio da je tokom karijere kuvao za Džonija Depa, Pirsa Brosnana, Džuliju Roberts, princa Čarlsa, a on i njegov tim su bili zaslužni za pripremanje hrane na kraljevskom venčanju princa Filipa i princeze Danice.

Budući da je glavni kuvar u "Klubu književnika“, zanimalo nas je da je ikada tokom karijere imao situacije kada je hteo da odustane.

"Moram odgovor da podelim na dva dela. Mentalitetom sam kao ajkula i kad nešto započnem, retko kad odustanem. Što se tiče osećaja da želim/pomislim da odustanem, ili usporim – mislim da se to svakome javlja“, objašnjava Branko i zatim dodaje:

"S vremena na vreme dođe momenat kada se javi ’đavo’ i pokuša sve da obesmisli. Kada počnemo da delamo previše racionalno i javi se osećaj da nešto nije vredno ili nije dovoljno vredno uloženog truda – tad pomislim da odustanem, ali taj osećaj uvek nadvladaju ljubav i vera u život i intuicija koja kaže da će sve biti baš kako treba. Zato se ne odustaje“.

Branko važi za ambicioznog i vrlo posvećenog kuvara, pa na pitanje šta ga sve može izbaciti iz takta, Branko je dao šaljiv, ali iskren, odgovor.

"Šta hoćeš? (smeh). Uglavnom me iz takta izbacuju gluposti i trivijalne stvari. Iznerviram se kada znam da saradnici ne daju svojih 100 odsto, valjda zato što očekujem da svi zajedno "razvalimo“, "uspemo“ ili "padnemo“.

Branko se raduje što je "MasterChef" konačno stigao i u Srbiju!

"Među učesnicima ima mnogo potencijala, ali mislim da će iz sezone u sezonu biti sve bolje i bolje. Siguran sam da su se neki od ljudi, koji super kuvaju i koji su dosta putovali i jeli, zabrinuli i uplašili, o kakvom je šou reč i da možda sumnjaju da je ovo, pored toga što je ’rijaliti’, takođe i emisija edukativnog karaktera".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.