Anamaria o "Masterchefu": OMILJENA SAM U NARODU, ne bih ovu poziciju dala nikome; Irina je zbog OVE STVARI smatra POBEDNICOM (VIDEO)

Anamaria Babičković je finalistkinja prvog MasterChef Srbija, a gostujući u "Jutru" otkriva da joj drugo mesto u ovom kulinarskom takmičenju mnogo znači i da ga ne bi dala nikome.

T. R.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV printscreen
Foto: Prva TV printscreen
.

„Nema razloga da se ne osećam fantastično. Pobeda mi jeste izmakla za dlaku, ali me to nije obeshrabrilo niti slomilo krila, čak me je ojačalo. Iako sam jako krhka i nežna, Masterchef mi je dao neverovatnu unutrašnju snagu. Drugo mesto je fantastično i ne bih ovu poziciju dala nikome“, istakla je Anamaria.

Kako kaže u ovom periodu joj najviše znači podrška publike i njenih najbližih koju ima.

„Imam veliku podršku publike i to je nešto što mi najviše znači u ovom momentu. Vidim da sam omiljena u narodu i stvarno je lep osećaj“, rekla je i dodala da joj je najdraži kompliment od roditelja, brata, supruga taj da onako kako su je roditelji vaspitali i kako je izašla iz kuće pre MasterChef-a, tako se pokazala i u takmičenju.

Ističe da ne može da dočeka da svojim najbližima sprema sve što je naučila, a zbog čega je voditeljka Irina Vukotić prokomentarisala da treba da se oseća kao pobednica i kakvu poruku je Anamaria imala za sve buduće takmičare pogledajte u videu.