Iako je po zanimanju master ekonomista, odsek agrarna ekonomija, Anamaria je oduvek želela da se bavi kuvanjem. Međutim, roditelji su joj branili da se bavi time, jer su smatrali da je to “ispod njenog nivoa”. Voli poslastičarstvo i radi u porodičnom poljoprivrednom gazdinstvu. Odnedavno je i udata.

Smatra da titula MasterChef pobednika pripada baš njoj, jer je to oduvek želela.

Nežna je i krhka osoba sa jakom željom.

Veći deo svog života brine o bolesnom ocu, koji je imao moždani udar. Porodica joj je, ističe, na prvom mestu.

Top 5 jela koje najbolje kuva:

1. Lungić sa ruzmarinom

2. Rolovana jagnjetina sa medom

3. Mlinci sa mileramom

4. Takosi

5. Riblja čorba

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.