Goca Božinovska je još od malih nogu znala da će jednog dana biti pevačica i taj san joj se ostvario, ali joj nije bilo lako.

Na samom početku pevačica je morala godinama da ubeđuje oca da je pusti da se bavi pevanjem, iako on to njoj nije dozvoljavao.

Pevačicin otac je imao potpuno druge ambicije za nju, želeo je da Goca završi školu i da radi neki drugi posao, ali se to ipak nije dogodilo.

- Kada sam završila srednju školu, moj tata je očekivao da upišem fakultet, neka čuda, hteo je da me zaposli. Ja sam dobila taj posao i počela sam da radim. Posle nekog vremena sam počela da plačem, jer nisam želela taj posao da radim, htela sam samo da pevam. Mnogo vremena je prošlo dok on nije prihvatio poziv koji sam ja odabrala - ispričala je jednom prilikom za domaće medije.

Pevačica se nedavno prisetila i teškog detinjstva kada se snalazila kako je umela, a od malih nogu je radila za parče hleba, međutim to je nju naučilo da se snađe u životu i da uvek bude borac.

- Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve – rekla je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.