Govoreći o svojoj kosi tokom jednog intervjua, ona je otkrila kako se još odmalena bori sa psorijazom. Pošto javnost u to nije bila upućena sve do sada, Bijonse se iznova našla u totalnom fokusu.

- ...U salonu moje majke sam provela detinjstvo. Otac mi je tu nanosio ulja na skalp, kako bi mi tretirao psorijazu. I danas se svega toga dobro sećam, te uspomene su mi svete - objašnjavala je za "Essence", prvi put tada istakavši da ima ovu autoimunu bolest kože koja je prilično nepredvidiva; vremenom se povlači, vraća, ali nikad ne leči kompletno.

- Razgovori koji se vode u frizerskim salonima ili berbernicama pružaju osećaj zajednice onima koji tamo odlaze ne bi li gotovo pobegli od svoje svakodnevice. Za njih, to je mesto gde se smeju, dele tajne jedni sa drugima, osećaju se lepo, prenose mudrosti... Bitno je imati tako nešto - nastavila je Bijonse, koja je nedavno i sama izbacila liniju proizvoda za negu kose.

Nešto zatim objasnila je da se, uprkos izvesnim napisima, ona svoje duge kose "odrekla" još kada je prvi put postala majka. Za nju i kao umetnika, to je bio način da se pobuni društvu koje "veruje da žena ne treba da nosi kratke frizure" i oslobodi se "svih stega".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.