Nova grupa nosiće naziv "Hurrricane Two", a ono što je zanimljivo jeste da, iako su govorile da ne znaju šta će dalje u karijeri, nekadašnje "Uraganke" već su otpočele solo projekte. Tačnije, Sanja Vučić je prva na Instagramu objavila da kreće u solo karijeru, a ubrzo nakon toga izdala je i pesmu, te objavila datume predstojećih zakazanih nastupa.

Ivana Nikolić takođe je sa publikom podelila detalje o daljim nastupima, međutim, svi su se zapitali šta je sa Ksenijom Knežević, jer se jedino ona nije oglasila o daljim koracima i planovima.

Portal 24sedam stupio je u kontakt sa Ksenijom, koja je ekskluzivno govorila o daljim planovima i na sreću publike otkrila da takođe započinje solo karijeru.

- Dobro sam i trenutno sa mojim timom saradnika finaliziramo moj prvi solo projekat! Tako da, ubrzo ćete me i čuti i videti.

U medijima su se nakon prekida saradnje pevačica, pojavile insinuacije da one nisu u dobrim odnosima. Posebno se to govorilo za Ivanu, u odnosu sa Sanjom i Ksenijom, jer su njih dve viđene kako nastupaju bez Nikolićeve.

- Kao što smo nebrojeno puta do sada izjavljivale, ugovor nam je istekao, a ne naše prijateljstvo i eventualna saradnja. I dalje smo u kontaktu, tako da zle krvi među nama apsolutno nema - rekla je Ksenija.

Na pitanje da li joj dopada nova pesma Sanje Vučić "Omađijan", kao i da li u budućnosti između njih dve može doći do saradnje, s obzirom da je Sanja i autor, Ksenija je odgovorila:

- Sanjina pesma je odlična, spot takođe, nisam ni sumnjala da će biti drugačije. Saradnja će se sigurno dogoditi, ali ne u formi zajedničkog nastupa - zaključuje Ksenija Knežević za 24sedam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.