OD PONEDELJKA 29. NOVEMBRA, RADNIM DANIMA U 11.15

Pun mesec

Popularni Džan Jaman iz „Sanjalice“ vraća se na TV ekrane kao ekscentrični bogataš koji se zaljubljuje u kuvaricu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Od ponedeljka 29. novembra u terminu od 11.15 radnim danima gledaćemo novu tursku seriju "Pun mesec"

Pratimo Nazli koja želi da postane glavna kuvarica restorana, koja je vredno učila gastronomiju na prestižnim školama po svetu. Živi sa cimerkama, a kako im je potreban dodatni novac, Nazli se zapošljava u domu bogatog biznismena. Dogovor je da posao završi do 17.00, pre nego što se vlasnik vile vrati kući, tako da svog poslodavca nikada ne upozna.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ferit je bogati biznismen, koji vodi ozbiljan posao i drži sve konce u rukama. Kako bi sve postigao ima poslugu, ali ima i jedan uslov - da nikoga od njih ne sretne kada se sa posla vrati kući. Ferit nikada nije upoznao svoju kuvaricu, ali svakodnevno joj ostavlja uputstva za sledeći dan.

Zaplet počinje kada se Feritov i Nazlin put ukrste u njegovoj kuhinji, upravo preko poruka koje jedno drugom ostavljaju. Ferit misli da je njegova kuvarica jedna dosadna, tvrdoglava sredovečna žena, a Nazli da je njen poslodavac matori, uobraženi bogataš.

Foto: Promo
Foto: Promo

Nazli jednog dana upoznaje Feritovog najboljeg prijatelja Deniza, koji je mnogo pristupačniji od Ferita. I Deniz se polako, ali sigurno zaljubljuje u Nazli. Ipak, ona ne gaji nikakve emocije prema njemu, dok vremenom poruke između Ferita i Nazli postaju sve prisnije i „hemija“ među njima raste.

Foto: Promo
Foto: Promo

Uloge: Džan Jaman, Ozge Gurel

Produkcija: Turska, 2017.

Originalni naslov: Dolunay, Beeter sweet