Nikad nije kasno - Petak, 9. jun - Kaliopi završila u suzama: Moja duša putuje sa vama (VIDEO)

Ove nedelje publici Prve televizije obezbeđujemo duplu zabavu i dobar provod u studiju omiljenog muzičkog takmičenja veterana "Nikad nije kasno"! Čak dve emisije - u petak, 9. juna s početkom u 21.25 i u nedelju, 11. juna u 21.00!

Foto: Z.K.Munja
Foto: Z.K.Munja
.

Tokom četvrtog kruga najemotivnijeg muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ kandidati odmeravaju snage u duelima, a žiri će biti na teškim mukama da odluči ko zaslužuje da se direktno plasira u naredni krug.

Ovoga puta pored predsednika žirija Saše Miloševića Mareta sedeće makedonska muzička zvezda Kaliopi i šarmantni muzičar Dejan Petrović.

Kaliopi je zahvaljujići talentu veterana doživela pravi spektar emocija, te su se pevačici na licu smenjivali osmesi i suze.

"Sada je moja duša putovala sa vama", rekla je Kaliopi takmičarki, dok je kolega iz žirijske stolice hladio papirom budući da je bila pod velikim utiskom nakon veterankinog izvođenja.

Ovog puta Dejan koji je u emisiji uvek rado viđen gost, se nije štedeo u delJenju komplimenata i pohvala prvenstevno na račun pripadnica lepšeg pola.

"Vaše srce nikada u životu neće ostariti, svaka čast na energiji i nastupu", zaključio je muzičar, a na opšte iznenađenje svih jednoj veteranki priznao emocije.

"Veoma sam ljubomoran na vas, ne zbog boje kose već zbog nekih drugih stvari. Neću ti dati da prođeš dalje", rekao je Dejan što je takmičarki izmamilo osmeh na licu.

U videu ispod pogledajte samo delić neverovatne atmosfere koja vas čeka u petak od 21.25 na kanalu Prve televizije: