Nikad nije kasno - Nedelja, 7. april - "Nikad 'cirke' osim kada peva Pirke": Mare napisao pesmu za veterana, nasmejao sve u studiju (VIDEO)

I ove nedelje, 7. aprila tačno u 21.00 na programu Prve televizije očekuje vas pravi spektakl u omiljenoj prodičnoj emisiji "Nikad nije kasno" kojom uz najlepše pesme i emocije završavamo vikend. Pored premijera Saše Miloševića Mareta u sudijskim stolicama sedeće pevač Jordan Mitev i pevačica Elvira Rahić.

Foto: Z. K. Munja
Foto: Z. K. Munja
.

Naši veterani su iz kruga u krug sve bolji, a u prilog tome svedoče i reakcije žirija nakon pevanja, pa je čak i Mare osmislio pesmu za jednog takmičara.

"Uopšte se Jovana nije zeznula kada je odabrala ovu pesmu", rekao je Mare nakon nastupa pevačice koja je izvela numeru pevačice Zaz.

Jedan nastup ostavio je bez reči Jordana koji nije štedeo reči hvale.

"Sve je bilo savršeno u ovoj pesmi, za mene je sve bilo perfektno", rekao je Mitev.

Slaviša Stanojević Pirke ponovo je opravdao epitet jednog od najboljih pevača devete sezone, a kao poklon od Mareta je dobio jednu pesmu.

"Nikad cirke, osim kad peva Pirke", kazao je Mare i nasmejao sve.

Posebanu emociju tokom pevanja na pevačicu Elviru Rahić preneo je jedan veteran, a ona je za njega imala samo reči hvale.

"Šta reći, Dino je tu na svom terenu, svaka čast", rekla je Elvira.

Šta vas sve čeka u nedelju u 21.00 na Prvoj televiziji u novom izdanju emisije "Nikad nije kasno", pogledajte u nastavku: