Emisija

nedelja u 21:00

Nikad nije kasno

I u petoj sezoni šou pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu muzičku karijeru prekasno. 

 

Premijerne epizode popularnog muzičkog takmičenja za veterane emituju se nedeljom od 21 sat. 

Uvek nas očekuju zanimljivi gosti u žiriju na čijim je čelu predsednik Saša Milošević Mare.

Naravno, sve se odvija pod dirigentskom palicom Žike Jakšića, autora emisije koji je poručio da nas očekuje odlična zabava i najavio da će pevački ovo biti najbolja sezona do sada. 

Mare, Dragana i Žika sa gostima koji otvaraju sezonu
Mare, Dragana i Žika sa gostima koji otvaraju sezonufoto: Promo Grand

Novi serijal definitivno će obeležiti novi pevački talenti, ali i neverovatne životne priče na koje gledaoci neće ostati imuni i koje će ih sigurno dovesti do suza.

Mare, Dragana i Žika
Mare, Dragana i Žikafoto: Promo Grand

Da je šou „Nikad nje kasno“ internacionalan dokazalo je interesovanje pevača sa svih krajeva sveta, pa ćemo tako ćemo u novom serijalu upoznati takmičare iz Engleske, Austrije i Italije koji su se za ovaj muzički šou prijavili kako bi pred milionskim auditorijumom pokazali svoj pevački talenat, iako ne znaju ni reč srpskog jezika.

I u petoj sezoni domaćin emisije biće poznato TV lice Dragana Katić, dok će kvalitetu emisije doprineti i Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

 

Dragana Katić
Dragana Katićfoto: Promo Grand

O šou programu

Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

Ovo je takmičenje pevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata.

Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

Pored toga što će pevati i pokazati da su odlični pevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO.  Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspešne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvezda i ostvari davni, mladalački san.

Kandidate će ocenjivati  žiri, na čelu sa predsedniko Sašom Miloševićem Maretom. 

Žiri ce komentarisati svaki nastup pevača i na kraju svake emisije, odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.

Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni pratiti veliki revijalni orkestar.

Produkcija: Grand Production

Nedeljom u 21.00