Emisija

Nedeljom u 21:00

Nikad nije kasno

Šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

 

 

NEDELJA U 21.00

 

 

Premijerne epizode popularnog muzičkog takmičenja za veterane gledajte nedeljom od 21 sat. Uvek vas očekuju zanimljivi gosti u žiriju.

 

 Novi serijal donosi i male izmene, koje je uveo idejni tvorac ovog popularnog TV formata, Žika Jakšić. Od sada pravo na učešće imaju žene od 40 godina pa na više, dok starosna granica za muškarce i dalje ostaje 45 plus. Novina je i da će se od ove sezone u žiriju, pored Saše Miloševića Mareta, naći i javne ličnosti iz sveta muzike, dok će treći član biti poznati glumci, sportisti i drugi, zapravo sve javne ličnosti koje su ljubitelji emisije "Nikad nije kasno".

Pod dirigentskom palicom Žike Jakšića na prvom snimanju "Nikad nije kasno" na sceni su se smenjivali novi grandiozni veterani, koji su ovog puta ocenjivali Tijana Dapčević, Mima Karadžić i predsednik žirija Saša Milošević Mare.

 


Kao što smo navikli, i u ovoj sezoni domaćin emisije biće poznato TV lice Dragana Katić, dok će kvalitetu emisije doprineti i Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

Za učešće u emisiji, koja je za kratko vreme ostvarila neverovatnu gledanost i ogromnu popularnost, prijavilo se nekoliko hiljada kandidata iz gotovo celog sveta.

 

 

Voditeljka je Dragana Katić.

 

 

O šou programu

Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

Ovo je takmičenje pevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata.

Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

 

Pored toga što će pevati i pokazati da su odlični pevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO.  Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspešne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvezda i ostvari davni, mladalački san.

Kandidate će ocenjivati  žiri, na čelu sa predsedniko Sašom Miloševićem Maretom. 

Žiri ce komentarisati svaki nastup pevača i na kraju svake emisije, odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.

Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni pratiti veliki revijalni orkestar.

Veliko finale će odrediti pobednika koji će biti izabran SMS i online glasanjem publike.

Emisiju vodi Dragana Katić.

Produkcija: Grand Production