Emisija

nedelja u 21:00

Nikad nije kasno

I u petoj sezoni šou pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu muzičku karijeru prekasno. 

 

Uvek nas očekuju zanimljivi gosti u žiriju na čijim je čelu predsednik Saša Milošević Mare.

Naravno, sve se odvija pod dirigentskom palicom Žike Jakšića, autora emisije koji je poručio da nas očekuje odlična zabava i najavio da će pevački ovo biti najbolja sezona do sada. 

Mare, Dragana i Žika sa gostima koji otvaraju sezonu
Mare, Dragana i Žika sa gostima koji otvaraju sezonufoto: Promo Grand

Novi serijal definitivno će obeležiti novi pevački talenti, ali i neverovatne životne priče na koje gledaoci neće ostati imuni i koje će ih sigurno dovesti do suza.

Mare, Dragana i Žika
Mare, Dragana i Žikafoto: Promo Grand

Da je šou „Nikad nje kasno“ internacionalan dokazalo je interesovanje pevača sa svih krajeva sveta, pa ćemo tako ćemo u novom serijalu upoznati takmičare iz Engleske, Austrije i Italije koji su se za ovaj muzički šou prijavili kako bi pred milionskim auditorijumom pokazali svoj pevački talenat, iako ne znaju ni reč srpskog jezika.

I u petoj sezoni domaćin emisije biće poznato TV lice Dragana Katić, dok će kvalitetu emisije doprineti i Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

 

Dragana Katić
Dragana Katićfoto: Promo Grand

O šou programu

Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

Ovo je takmičenje pevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata.

Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

Pored toga što će pevati i pokazati da su odlični pevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO.  Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspešne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvezda i ostvari davni, mladalački san.

Kandidate će ocenjivati  žiri, na čelu sa predsedniko Sašom Miloševićem Maretom. 

Žiri ce komentarisati svaki nastup pevača i na kraju svake emisije, odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.

Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni pratiti veliki revijalni orkestar.

Produkcija: Grand Production

Nedeljom u 21.00