Emisija

NOVE EPIZODE - NEDELJOM U 21:00

Nikad nije kasno

Muzički šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu muzičku karijeru prekasno nastavlja se upravo tamo gde se stalo.

Uvek nas očekuju zanimljivi gosti u žiriju na čijim je čelu predsednik Saša Milošević Mare.

Naravno, sve se odvija pod dirigentskom palicom Žike Jakšića, autora emisije koji je poručio da nas očekuje odlična zabava.

Tim koji otvara nastavak sezone
Tim koji otvara nastavak sezonefoto: Promo Grand

“Radujemo se i krećemo punom parom. Imamo još 6 emisija do finala, a uporedo smo završili audiciju za novu sezonu. Odmah posle finala krećemo u novu sezonu! Uželeli smo se studija, takmičara, dobre radne energije. Izdržali smo sve mere i sada startujemo punim gasom, doduše uz poštovanje propisa koji su i dalje na snazi, pre svega sa smanjenim brojem publike“, kaže Jakšić.

Kao što se navikli, kada je reč o popularnom takmičenju veterana, i u nastavku očekuje vas rolerkoster najlepših i najiskrenijih emocija, ali i neviđena zabava uz životne priče i anegdote grandioznih veterana.

Mare, Dragana i Žika
Mare, Dragana i Žikafoto: Promo Grand

I u nastavku sezone domaćin emisije biće poznato TV lice Dragana Katić, dok će kvalitetu emisije doprineti i Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

 

Dragana Katić
Dragana Katićfoto: Promo Grand

O šou programu

Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

Ovo je takmičenje pevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata.

Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

Pored toga što će pevati i pokazati da su odlični pevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO.  Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspešne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvezda i ostvari davni, mladalački san.

Kandidate će ocenjivati  žiri, na čelu sa predsedniko Sašom Miloševićem Maretom. 

Žiri ce komentarisati svaki nastup pevača i na kraju svake emisije, odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.

Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni pratiti veliki revijalni orkestar.

Produkcija: Grand Production

Nedeljom u 21.00