NEDELJOM U 21.00

Nikad nije kasno

Sedma sezona najemotivnijeg šoua za muzičke veterane.

.

Sedmu godinu zaredom publika širom sveta ima priliku da uživa u najemotivnijem i najraspevanijem šou programu ''Nikad nije kasno''.

Poznata četvorka za uspeh šou programa: Žika, Dragana, Mare i Sofra, foto: Promo Grand / Z.K. Munja
Poznata četvorka za uspeh šou programa: Žika, Dragana, Mare i Sofra, foto: Promo Grand / Z.K. Munja
.

Novi početak i šansa još jednom su dati pevačima veteranima koji su skupili hrabrost da stanu na veliku scenu i ostvare svoje neispunjene snove, a pored izvođenja najvećih evergrin hitova, u gledaocima će probuditi čitav spektar emocija zbog svojih životnih priča.

Najavljujući novu sezonu autor ovog muzičkog projekta Žika Jakšić kaže: "Mene zanima aspekt lepe energije koju ćemo mi dati. Ovo je izazov, kao i svake sezone. Imamo novi studio koji je prelep. Imamo nove kandidate i zbog toga sam presrećan. Postavili smo neke standarde i nadamo se da ćemo ispuniti očekivanja publike",

On ne sumnja u uspeh emisije jer je ona odavno osvojila srca publike.

Autor projekta Žika Jakšić,foto: Promo Grand / Z.K. Munja
Autor projekta Žika Jakšić,foto: Promo Grand / Z.K. Munja
.

U žiriju na čijim je čelu predsednik Saša Milošević Mare i dalje ćemo gledati zanimljive goste.

U sedmoj sezoni domaćin emisije biće poznato TV lice Dragana Katić, dok će kvalitetu emisije doprineti i Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

Dragana Katić, foto: Promo Grand / Z.K. Munja
Dragana Katić, foto: Promo Grand / Z.K. Munja
.

O šou programu

.

Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

Ovo je takmičenje pevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata.

Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

.

Pored toga što će pevati i pokazati da su odlični pevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO. Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspešne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvezda i ostvari davni, mladalački san.

Kandidate će ocenjivati žiri, na čelu sa predsedniko Sašom Miloševićem Maretom.

Žiri ce komentarisati svaki nastup pevača i na kraju svake emisije, odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.

Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni pratiti veliki revijalni orkestar.

Produkcija: Grand Production

Nedeljom u 21.00

strana 1 od 2 idi na stranu