Jutro - Utorak, 22. decembar - Kako srce da izdrži koronu, zatvaranje, strah i praznike - sve odjednom?

U novom Jutru gledaćete:

.

1. SVI PRIČAJU O ...
Da nam je došla zima, znamo ako pogledamo u kalendar, kada ćemo to znati i ako pogledamo kroz prozor? Kakvo nas vreme čeka za praznike? To će nam reći meteorolog.
((KADA ĆEMO MOĆI DA NAPRAVIMO SNEŠKA))

2. PRELISTAVANJE
Novi virus korona prenosi se za 70 odsto brže, kažu stručnjaci u Velikoj Britaniji, koja je sve više "odsečena" od ostatka sveta. Da li se Britanci više plaše korone ili izolacije? To će nam reći Aleksandra Joksimović, ambasadorka Srbije u Londonu.
((DA LI JE MUTIRANI VIRUS SMRTONOSNIJI))

3. U FOKUSU
Ko se i zašto suprotstavlja reformama EPS-a i "Srbijagasa"? Kako će se smanjiti zagađenje? Sve ovo zna naša gošća Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike.
((KOLIKA JE PLATA ZA NERAD))

4. AKTUELNO
Otkud poskupljenje komunalija i poreza na imovinu u Kragujevcu za 30 odsto? Pitaćemo gradonačelnika Nikolu Dašića.
((ŽIVOT U KRAGUJEVCU SVE SKUPLJI))

5. TEMA JUTRA
Novi soj korone otkriven je i u Južnoafričkoj Republici. Šta se za sada zna o mutiranom virusu pitamo našeg ambasadora Gorana Vujičića, koji nam se uživo uključuje u program. A kako da srce izdrži koronu, novu koronu, zatvaranje, strah i praznike, sve odjednom, to će nam reći dr Višeslav Hadži Tanović, kardiolog i naš gost u studiju.
((KORONA OSTAVLJA POSLEDICE NA SRCU?))

6. ZABAVA
Nekad su se borili rame uz rame u bazenu, danas zajedno sređuju bazen zahvaljujući kojem će vaterpolo reprezentacija imati još bolje uslove za osvajanje novih medalja. Dolaze nam bivši i sadašnji kapiten "delfina", ministar sporta Vanja Udovičić i Filip Filipović.
((GDE ĆE PREZIMITI NAŠI "DELFINI"))

7. ZABAVA
Na Svetog Nikolu mi smo bili kod nje u gostima - onlajn, a ona danas kod nas - uživo, pevačica Viki Miljković.
((IDU MI DANI, IDU MI GODINE))

8. ZABAVA
Pevao je pacijentima u ordinaciji, da ih popusti strah od zubarske bušilice. Sada to radi na velikoj sceni, pa i za gledaoce televizije Prva. S nama će biti Marko Kozomara, pevač i zubar.
((KO SE PLAŠI ZUBARA JOŠ))