Jutro - Sreda, 14. jul - Koliko će novca država dati građanima za zamenu stolarije i kad će opet moći da se prijavi za tu pomoć?

Pet sati živog programa i sledeće teme:

Filip i Marijana ovog jutra sa vama, foto: Prva TV /Aleksandar Krstović
Filip i Marijana ovog jutra sa vama, foto: Prva TV /Aleksandar Krstović
.

U FOKUSU:
Čiji su autobusi u kojima ne radi klimana 40 stepeni? Ko, ne razmišlja o svojim vozačima koji rizikuju svoj i život putnika?
((Čigota u autobusima))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Koje posledice trpi svaki organizam koji trp žeđ? Da li su smanjene sposobnosti svih radnika koji rade na otvorenom ali i profesionalnih vozača?
((korak do fatamorgane))

PRELISTAVANJE
Odbačena je krivična prijava protuv glumv+ca Branslava lečića za silovanje glumice Danijele Štajngeld. Kakva je procedura ukoliko druga strana uloži žalbu pitamo Lečićevog advokata Čedomira Stojkovića
((“Crni“ je nevin))

SPORT

TEMA JUTRA
Koliko će još novca država dati građanima za zamenu stolarije i kad će opet moći da se prijavi za tu pomoć? Hoće li u Boru proraditi najveći rudnik zlata i bakra u Evropi i da li će on pogoršati zagađenost vazduha? To i druge novosti iz njenog resora otkriće nam Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike.
((STIŽE POMOĆ ZA STOLARIJU))

AKTUELNO
Koji će još krajevi Srbije biti povezani novim putevima i do kada? Da li će putarina opet da poskupi i kad će putevi biti bolje održavani? Je li najzad usaglasio računicu sa predsednikom Vučićem, ali i sa državnim revizorom? To ćemo pitati Zorana Drobnjaka iz "Puteva Srbije".
((KRAJ ZA PROBIJANJE ROKOVA?))

PRAVDA ZA OLIVERA
Zbog čega sud u Prištini neće da sasluša njeno svedočenje u procesu optuženima za ubistvo Olivera Ivanovića? To će nam reći Milena Ivanović.
((NEŽELJENI SVEDOK))

SVI PRIČAJU O
Letnje „ljubavi“ pozitivno deluju na mozak, kažu psiholozi. Oni koji ih dožive osećaju više energije i manje stresa.
Naši gosti su Miloš Koprivica, instruktor zavođenja i Stojan Novaković, stručnjak za govor tela koji sa dolaskom leta imaju mnogo više posla. Pitaćemo ih i šta klijenti najčešće traže da ih nauče.
((KAKO NAJBOLJE ISKORISTITI ODMOR?))

ZABAVA
U goste nam dolazi i Maja Berović. Ima novu pesmu, Ram pa pam, a odgovaraće i na razna interesantna pitanja.
((NOVI HIT))​