Jutro - Petak, 26. novembar - Koja su prava zaposlenog ako od poslodavca dobije otkaz bez objašnjenja?

Kakva prava radnik ima ako bez obrazloženja dobije otkaz od poslodavca? Da li žena nakon porodiljskog ima pravo da isto produži tako što će iskoristiti godišnji odmor za tu godinu? Ovo su pitanja za advokata Aleksandra Radivojevića.

Foto: Prva Tv
Foto: Prva Tv
.

ČOVEČE, NE LJUTI SE

Vladimir Putin testirao novu vakcinu protiv korone koja se ubrizgava u nos.
Lekari tvrde da vakcina koja se ušmrkne nema neželjene efekte, a koliko je efikasna i kada je možemo očekivati u masovnoj upotrebi? To će nam reći dr Sergej Boljević koji nam se javlja iz Moskve.
((SPREČAVA I PRENOS KORONA VIRUSA))

RADNO PRAVO

Koja su prava zaposlenog ako od poslodavca dobije otkaz bez objašnjenja? Da li žena nakon porodiljskog ima pravo da isto produži tako što će iskoristiti godišnji odmor za tu godinu? Ovo su pitanja za advokata Aleksandra Radivojevića.
((OBAVEZE POSLODAVCA I PRAVA ZAPOSLENOG))

PRELISTAVANJE

Cena ruskog gasa za Srbiju neće se menjati u narednih šest meseci, saopštio je Aleksandar Vučić nakon sastanka s Vladimirom Putinom. Kolika će biti nakon toga? Hoćemo li u Srbiji graditi nuklearnu elektranu zajedno s Rusima? O tome ćemo razgovarati sa Ljubinkom Milinčić iz "Sputnjika" i Dušanom Stojakovićem iz "Večernjih novosti".
((NEMA POSKUPLJENJA GASA))

AKTUELNO

U bolnici je od posledica opekotina koje je zadobio u eksploziji umro 28 godišnji mladić.
Posle deminera u Leštane su stigli istražitelji. Šta su mogući uzroci a šta posledice eksplozije u fabrici raketnih goriva?
((I TREĆA ŽRTVA EKSPLOZIJE))

SVI PRIČAJU O...

Zbog učešća Branislava Lečića u žiriju festivala u Brčkom, sve pozorišne trupe povukle su svoje predstave iz takmičenja za nagrade. Da li za njega i dalje ima mesta na teatarskim scenama - to ćemo pitati Branislava Lečića.
(("OTKAZIVANJE" BRANISLAVA LEČIĆA))

ZABAVA

Uoči beogradskog koncerta 4. decembra razgovaraćemo sa pevačicom Idom Prester, koja je prodrmala muzičku scenu čitave bivše Jugoslavije.
(("KREĆE MOJE DOBA, DO SAD JE SAMO PROBA..."))​