Jutro - Četvrtak, 14. oktobar - Da li lekari koji su savetovali trudnice da se ne vakcinišu treba da odgovaraju?

Ovog jutra pratićete sledeće teme:

Miloš i Anđela, foto: Prva TV/ Aleksandar Krstović
Miloš i Anđela, foto: Prva TV/ Aleksandar Krstović
.

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Muževi trudnica i porodilja koje su umrle od korone tvrde da su im doktori savetovali da se ne vakcinišu. Treba li sada ti lekari da odgovaraju i na koji način?
To pitamo načelnicu dnevne bolnice Narodni front dr Anu Mitrović i predsednika lekarske komore dr Milana Dinića.
((HOĆE LI LEKARI ODGOVARATI?))

PRELISTAVANJE
Pripadnici specijalne jedinice ROSU upali juče na sever Kosova i pucali na nenaoružane civile. Ranjen je jedan Srbin a desetine su povređeni. Zašto KFOR odmah nije reagovao i koliko je ugrožena bezbednost srpskog naroda? Gosti jutra predsednik skupštinskog odbora za kosovo i metohiju Milovan Drecun, vojni analitičar Vlade Radulović i Igor Simić potpredsednik srpske liste.
((BRUTALAN UPAD ROSU NA SEVER KOSOVA))

KO JE U PRAVU
Hoće li i Hrvatska i još najmanje devet država iz Evropske unije graditi nuklearne elektrane da više ne bi uvozile ruski gas? Treba li i Srbija da ukine moratorijum na nuklearnu energiju da bismo bili sigurni da ćemo uvek imati struju i grejanje? To ćemo pitati vas, poštovani gledaoci, i stručnjake u studiju.
((RADIJATOR NA NUKLEARNI POGON))

SVI PRIČAJU O
Snimak kineskih radnika kako navodno deru mačku da bi je skuvali za jelo zgrozio je javnost u Srbiji. Zašto smo onda uvređeni kad se na Zapadu zgražavaju nad našim jagnjićima na ražnjevima? O razlikama u nacionalnim kulturama i kuhinjama pričaćemo sa psihologom Vesnom Tomić i kuvarom Bojanom Stanimirovićem.
((KINESKA MAČKA I SRPSKO JAGNJE))

ZABAVA
Već godinama nižu samo hitove a sad imaju još jedan. Novu pesmu predstaviće vam Lapsus bend.
((PESMA ZA ANĐELA))