Jutro - Nedelja, 16. maj - Kišobrani, kišobrani... do kad će nam trebati?

Od 8 do 12 sati pratićete sledeće teme:

Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
.

1. PRELISTAVANJE
Da li bi povlačenje Kfora i Unmika sa Kosmeta uvelo region u rat? Šta i koga finansiraju strane ambasade u Beogradu? Prekrajanje ili nepovredivost granica? KO ima principe a ko ne? Hoće li susret lidera regiona na Samitu Brdo Brioni doneti smirivanje ili nove tenzije? O tome i drugim temama iz štampe razgovaramo sa Ljubinkom Milinčić i Draganom Šutanovcem.
((IZMEĐU DVE VATRE))

2. TEMA NEDELJE
Više od 100 mrtvih i 1000 ranjenih Palestinaca u sukobima Hamasa i izraelskih snaga bezbednosti. Državljani Srbije traže evakuaciju! Uživo smo na obe strane. Iz Gaze nam se javlja ambasador Palestine u Srbiji, iz Tel Aviva otpravnik poslova Srbije u Izraelu. Da li je sukob prerastao u rat? Hoće li ga svetske sile ugasiti ili rasplamsati? Kakva je sudbina Jerusalima? Sa nama je i bivši vojni ataše Srbije u Izraelu.
((VEČITI RAT))

3. KO JE U PRAVU
Kada će biti doneta konačna presuda Ratku Mladiću? Kakvo je njegovo zdravstveno stanje? Hoće li Radovan Karadžić u britanskom zatvoru pasti u smrtonosnu klopku? To su pitanja za sina Ratka Mladića Darka i advokata Gorana Petronijevića.
((HAŠKA (NE)PRAVDA))

5. U FOKUSU
Tuče, uvrede i kretanje igača pod policijskom pratnjom. Tako su izgledali susreti Zvezde i Budućnosti u Aba ligi. Kako će biti večeras po novim pravilima? Mogu li sudije da zloupotrebe protokole? O tome, izmedju ostalog razgovaram sa predsednikom košarkaškog kluba Crvena Zvezda, Nebojšom Čovićem.
((TENZIJE POD KOŠEM))

6. SVI PRIČAJU O..
Bez kišobrana nećemo moći. Kako će biti vreme narednih dana i nedelja? To pitamo meteorologa Nedeljka Todorovića.
((PROLEĆE NA ČEKANJU))​