Jutro - Utorak, 13. april - Hoće li nam biti potrebna treća doza vakcine?

Tokom pet sati programa pratićemo sledeće teme:

Filip i Marijana, foto: Prva TV /Aleksandar Krstović
Filip i Marijana, foto: Prva TV /Aleksandar Krstović
.

U FOKUSU
Šta znamo o pravoj nautici i da li je Srbija spremna za ovaj vid turizma? Koliko je skočila potražnja za brodićima od kada traje korona, i ko njima može da upravlja?
((ODMOR NA BRODU))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Zašto su određeni proizvodi u Srbiji skuplji nego u Nemačkoj I Austriji?
O tome razgovaramo sa Radojkom Nikolić, ona je urednica magazina Biznis I Ekonometar, a iz Beča nam se javlja hotelijer Kenan Drljo koji će nam reći šta donosi kada dođe kući za praznike, a šta kupuje ovde.
((CENA ))

PRELISTAVANJE
Ima li krimnala u fudbalu ukoliko to ne može da se dokaže? Ko bi mogao da progovori a da ne snosi posledice? U prelistavanju štampe razgovaramo sa urednikom u Kuriru Rajkom Nedićem.
((ZAVET ĆUTANJA))

TEMA JUTRA
Koji će se još lekovi naći na listi RFZO? Kako da naplatimo pregled koji uradimo privatno zato što ne može da se zakaže u domu zdravlja?
To zna Sanja Škodrić, direktorka RFZO, ona je naša gošća.
((KAKO DO BESPLATNIH LEKOVA I PREGLEDA?))

AKTUELNO
Šta Srbija nudi turistima za predstojeće leto? Da li će reputacija jedne od najefikasnijih zemalja u imunizaciji otvoriti granice našim turistima? Gosti jutra su direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović, direktor JUTE Aleksandar Seničić, a iz Hurgade se javlja Dragan Marković Palma.
((MORE ZOVE))

SVI PRIČAJU O...
Hoće li nam biti potrebna treća doza vakcine? Mogu li vakcine da napreduju brzinom kojom mutiraju virusi? Na ova i druga važna pitanja odgovara Dr Tanja Jovanović, virusolog.
((TRKA SA VREMENOM))

ZABAVA
Princ Hari stiže u zamak Vindzor na sahranu svog dede, princa Filipa! Šta možemo da očekujemo u narednh nekoliko dana, pitaćemo Vesnu de Vinču!
((TUŽAN POVOD, ŠANSA ZA POMIRENJE))

ZABAVA
Sećamo se najznačajnijeg kompozitora filmske muzike. Ko je bio Zoran Simjanović govori njegov prijatelj reditelj Dejan Karaklajić.
((VELIKAN))​