Jutro - Četvrtak, 8. april - Zašto je cena jestivog ulja porasla za 25 odsto? Hoće li početi rast cena i ostalih proizvoda?

U današnjem Jutru gledaćete:

Jutro na Prvoj, foto: Prva
Jutro na Prvoj, foto: Prva
.

1. U FOKUSU
Opšte je poznato da nije dobro jesti mnogo slatkiša i piti sokove, međutim retko se govori o tome kako meso, mleko ili recimo povrće utiče na naše zube i desni. E o tome razgovaramo ovog jutra, a naš gost je stomatolog, dr Nikola Bakiš.
((KAKO ISPRAVITI ZUBE BEZ PROTEZE?))

2. VITKA LINIJA DO LETA
Postoje li zdrave dijete? Da li je osnovni kriterijum koji se nudi: broj kilograma koji se gube u kratko vreme? Šta kažu nutricionisti i ko sluša njihove savete pitamo nutricionistu Đorđa Pejića....
((OLAKO OBEĆANA BRZINA))

3. ČOVEČE NE LJUTI SE
Zašto je cena jestivog ulja porasla za 25 odsto? Da li je to proizvod koji se kotira i prati promene na svetskim berzama? Hoće li početi rast i cena ostalih proizvoda pitamo direktorku društva „Industrijsko bilje“ dr Olgu Čurović, sekretara Udruženja za trgovinu PKS Žarka Malinovića i brokera Branislava Jorgića.
((MANJE PRŽENJA))

4. VITAMINI NA POKLON
Sve o vitaminskim paketima koji su namenjeni penzionerima, reći će nam državni sekretar u Ministarstvu zdravlja dr Mirsad Đerlek.
((KAKO DO DOBROG IMUNITETA?))

5. PREGLED ŠTAMPE
Hoće li prestati čarke na granici Ukrajine i Rusije? Kakva je sudbina Donjecke narodne republike koju su pre sedam godina osnovali pobunjenici?Šta znači poruka iz Kremlja da će ruski vojnici biti tamo gde treba? Šštampu prelistavaju vojni analitičar Aleksandar Radić i vojno-politički komentatorVlade Radulović
((ZVECKAJU MINOBACAČI))

6. SPORT
Mirko Ivanić za pobedu Crvene zvezde u 164. večitom derbiju i overu nove
titule šampiona Srbije. Prvi trijumf Dejana Stankovića nad Partizanom kao
trenera crveno-belih.
((ZVEZDA JE ŠAMPION))

7. AKTUELNO
Jedna porodilja je umrla, a druga se nalazi na respiratoru. Kakav je tretman zaraženih majki i beba i kako izbeći lečenje u intezivnoj nezi? Za Jutro govori ginekolog iz bolnice Narodni front dr Radomir Aničić
((BORBA TRAJE))

8. "NE", ZNAČI NE!
Jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu, voditeljkama emisije uživo rekao da devojke koje kažu muškarcima NE to ne misle i da su često same krive ako ih neko napadne. O tome Ko i zašto ne veruje ženama u Srbiji razgovaramo sa voditeljkama Milica Vukliš i Marina Kotevski, i sociološkinjom Janom Šarić.
((KO NE VERUJE ZLOSTAVLJANIM ŽENAMA?))

9. SVI PRIČAJU O...

10. ZABAVA
Film “Jedini izlaz”, koji je do sada videlo više od 70.000 gledalaca. Do nedelje, uz svaku kupljenu ulaznicu, dobijate jednu gratis! A sve ovo je odličan povod da ugostimo Anđelku Prpić!
((1+1 ZA DOBAR PROVOD))

11. ZABAVA
Proslavio se učešćem u prvoj sezoni Zvezda Granda 2004. godine. Od tada publika sa radošću iščekuje svaki njegov naredni projekat. Gost Jutra je pevač Nemanja Nikolić!
((PESMA ZA KRAJ JUTRA))​