Jutro - Utorak, 30. mart - Kako da od države naplatite pregled koji ste imali u privatnoj klinici?

U današnjem izdanju emisije gledaćete:

doktori, foto: Depositphotos
doktori, foto: Depositphotos
.

1. U FOKUSU

Više od 900 kontrolisanih objekata, oko 500.000 dinara kazni, pet zatvorenih objekata, više od 80 naloga za goste objekta. U najkaćem je bilans rada komunalne milicije proteklog vikenda. Da li je rečeno ukupni bilans i šta radi komunalna milicija dok traje zabrana rada, pitaćemo načelnika Ivana Divca.
((ŠTA JE MILO KOMUNALNOJ MILICIJI))

2. ČOVEČE NE LJUTI SE

Jedemo li zdravo voće i povrće i ko se stara o njihovom kvalitetu? Čime se tretiraju biljke dok rastu, a čime plodovi da dugo ostanu sveži? Treba li da brinemo, pitamo dr Danijelu Maslovarić i Nenada Milojevića.
((JESTI UMERENO))

3. PRELISTAVANJE

Najvažnije naslove iz dnevne štampe i najaktuelnije teme ovog jutra komentarišemo sa Jelenom Trivan i Muharemom Bazduljem.
((KAKO SE ČITA KORONA))

4. TEMA JUTRA

Kako da od države naplatite pregled koji ste imali u privatnoj klinici? Ogroman broj građana ne zna kako da iskoristi ovo pravo, i zato nam u goste dolazi Mirjana Ćukteraš iz RFZO koja će vam sve objasniti.
((BESPLATAN PREGLED U PRIVATNOJ ORDINACIJI?))

5. AKTUELNO

Građani Srbije ove sezone u Grčku putuju sa potvrdom da su vakcinisani ili sa brzim antigenskim ili negativnim PCR estom. Kakve se odluke mogu očekivati od drugim mediteranskih zemalja pitamo ministarsku turizma Tatjanu Matić.
((OTVARANJE GRANICA?))

6. SVI PRIČAJU O

Posle slučaja iz Blaca kada su radnice centra za socijalni rad pokušale da odvedu decu od bake, više od 100 ljudi potpisalo je peticiju kojom traže preispitivanje odluka Centara za socijalni rad o dodeljivanju dece hraniteljima, odnosno partnerima. Šta im tačno zameraju, o tome razgovaramo ovog jutra sa onima koji su peticiju pokrenuli ali i sa jednom bakom koja tvrdi da je i njoj unuka nasilno odvedena.
((SLUČAJ BLACE POKRENUO LAVINU NEZADOVOLJSTVA?))

7. ZABAVA

Sinovi pevačice Tanje Savić uskoro se vraćaju u Srbiju odlukom suda. Ona je naša gošća ovog jutra.
((BORBA ZA DECU))

8.ZABAVA
Samanta i Roki iz serije "Tri muškarca i tetka" dolaze nam u goste - s nama će biti glumci Marijana Mićić i Branko Vidaković.
((ROKI I SAMANTA))​