Jutro - Sreda, 24. mart - Litar benzina do kraja godine 200 dinara. Da li je realno?

Tokom pet sati programa bavićemo se sledećim temama:

Domaćini - Filip i Marijana, foto: Prva TV /Aleksandar Krstović
Domaćini - Filip i Marijana, foto: Prva TV /Aleksandar Krstović
.

1. U FOKUSU

Zbog dugotrajnog sedenja višestruk povećan broj ljudi koji imaju problema sa leđima. Kako ih otkloniti? O tome razgovaramo ovog jutra.
((KAKO SE REŠITI BOLOVA U LEĐIMA I VRATU?))

2. ILUZIONISTA

Make up artist, pevač, igrač...Ona se nalazi na listi 10 najboljih iluzionista na svetu. Radila je za neke od najvećih filmskih studija na svetu. A ovoga jutra u njenoj umetnosti ćemo imati prilke da uživamo uživo u našem studiju. Gost jutra je Mirjana Kika Milošević!
((PRAVO IZ HOLIVUDA...))

3.ČOVEČE NE LJUTI SE

Tri četvrtine umrlih od korone imali su virus u srcu, pokazuje najnovije istraživanje. Da li povišen nivo masnoća u krvi ima negativan uticaj? Kako da se zaštitimo? Ovo su samo neka od pitanja za kardiologa, dr Arsena Ristića.
((KAKO LEČITI POVIŠEN NIVO HOLESTEROLA?))

4. PRELISTAVANJE

O najvažnijim temama sa naslovnih strana ovog jutra razgovaramo sa rediteljem Stankom Crnobrnjom.
((O ČEMU PRIČA SRBIJA?))

5. TEMA JUTRA

Do kraja godine litar benzina koštaće možda i više od 200 dinara. Proveravamo da li je ovo realno i može li cena sirove nafte da raste bez kontrole uništavajući privrede celog sveta?
((KADA ĆE SE ZAUSTAVITI RAST CENE GORIVA?))

6. AKTUELNO

Na današnji dan pre 22 godine NATO savez bombardovao je Srbiju! 78 dana NATO avioni gađali su puteve i pruge, 44 mosta, kuće, domove zdravlja, bolnice, škole, vrtiće.... Bacili su 37.000 "kasetnih bombi" i zabranjenu municiju sa osiromašenim uranijumom. O bombardovanju razgovaramo sa Avramom Izraelom i Zoltanom Danijem, pukovnikom koji je oborio nevidljivi avion.
((DA SE NE ZABORAVI))

7. SVI PRIČAJU O...

Danas počinju kvalifikacije za svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine!

Naša selekcija startuje večeras protiv Irske. Čemu da se nadamo i koga da priželjkujemo na mestu predsednika fudbalskog saveza pitamo Dušana Duleta Savića!
((NOVI CIKLUS, NOVA NADA))

8. KOLEVKA ZA KURŠUMLIJU

Humanitarna organizacija Kolevka je u okviru projekta "Kolevka za Kuršumliju", obišla 197 domaćinstava i uručila197 kompleta jednokratne humanitarne pomoći. Naši gosti su Milutin Ružić i Mateja Ranković iz organizacije Kolevka!
((HUMANOST NA DELU))​