Jutro - Subota, 27. jun - Gde građani mogu da se testiraju? Da li će ponovo biti uvedeno vanredno stanje i policijski čas?

Ovog jutra sledeée teme:

.

1. PRELISTAVANJE
Kakva je subina dijaloga Beograda i Prištine posle optužnice za ratne zločine protiv Tačija? Da li je dodatno ugrožena bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa direktorokom Centra za Evrioatlantske studije Jelenom Milić, direktorom Forima za etničke odnose Dušanom Janjićem, a iz Kosovske Mitrovice uključiće se urednica portala KosSev Tatjana Lazarević.

2. SPORT
Život i sport sa koronom. Svakodnevno nove informacije o zaraženim sportistima i trenerima, ali i velika slavlja navijača. Poslednje u Liverpulu. Sve informacije o sportu saznaćete u sportskom pregledu jutarnjeg progrmama.

3. TEMA JUTRA
Korona virus ne prestaje da nas iznenađuje. Koliki je broj zaraženih? Gde građani mogu da se testiraju? Da li će ponovo biti uvedeno vanredno stanje i policijski čas?Možemo li više puta da se zarazimo? Šta nas očekuje na jesen? To pitamo dr Predraga Kona. Proveravamo i kakva je situacija u Novom Pazaru, gde je proglašena vanredna situacija.

4. U FOKUSU
Postoji li bojazan od novih poplava u Srbiji? Kakva je situacija na terenu? Jesmo li izvukli neke pouke iz prethodnih poplava i ko ima pravo na pomoć države? Odgovore na ta pitanja daće nam zamenica dikrektor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Sandra Nedelljković i načelnik Uprave za upravljanje rizikom Sektora za vanredne situacije MUP-a Živko Babović.

5. SVI PRIČAJU O...
U izbornu kampanju ušli su kao autsajderi, iz izborne noći izašli kao najveće iznenadjenje. Sada su na korak do Parlamenta. Mogu li posle ponovljenog glasanja da preskoče prag? Ko su njihovi glasači a ko njihov kralj? To pitamo nosioca liste Pokreta za obnovu Kraljevine Srbije Žiku Gojkovića.

6. MOJ PUT
Za njega je gluma igra. U pozorištu i na filmu igra se više od 4 decenije. Bio je jedan od najboljih mladih glumaca nekadašnje Jugoslavije. Kakav je njegov životni put? Ima li na njemu raskrsnica koje nije trebalo da bira? To nam otkriva glumac Svetislav Bule Goncić.