Jutro - Subota, 22. februar - Balkanopolis na Kalemegdanu danas organizuje koncert podrške Kini borbi protiv korona virusa

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

PRELISTAVANJE
Jamajka demantovala Prištinu – Nije tačno da smo priznali nezavisnost Kosova. Na osnovu čega Tači tvrdi da bi nešto u pregovorima moglo da se desi ove godine?.Zašto je ime evropskog posrednika tajna i ko i zašto ne želi da to bude Miroslav Lajčak? O tome, između ostalog, u pregledu štampe, razgovaramo sa Ratkom Dmitrovićem i Robertom Čobanom.

TEMA DANA
Dvoje srpskih državljana stiglo u Beograd iz karantina na kruzeru Dajmond Princez. Testirani na infektivnoj klinici i smešteni u novi dvonedeljni karantin. Zaražen crnogorski državljanin koji je bio na kruzeru. Od dvanaest srpski članova posade, jedan evakuisan. Šta je sa ostalima? Kakva je dalja procedura? Raste li opasnost od zaraze u Srbiji? Da li ćemo i mi zabraniti ulazak putnicima iz Kine?

KO JE U PRAVU
Da li će biti produžen rok za preregistraciju oružja? U čemu je problem? Koliko je građana do sada uspelo da ispuni tu obavezu? Ko je u pravu – da li je suviše lako ili suviše teško dobiti dozvolu za posedovanje oružja? Koliko to košta?

SVI PRIČAJU O...
Ne stišava se bura u Hrvatkoj zbog izvođenja himne na inauguraciji predsednika? Ko je stao u odbranu, a ko napada čuvenu pevačicu? Kako je na njeno izvođenje reagovao Milanović? Postoje li propisi - kako ne sme da se peva himna?

MOJ PUT
Ona je jedan od naših najboljih kantautora i muzičara. Prva osvajačica MTV nagrade iz Srbije. Dok gledamo neke od fotografija koje su obeležile njenu karijeru svoju životnu priču sa nama podeliće Aleksandra Kovač, koja nam premijerno predstavlja i novu pesmu.

ZABAVA
Balkanopolis na Kalemegdanu danas organizuje koncert podrške Kini i gradu Vuhanu u borbi protiv korona virusa. Ko će sve nastupati na koncertu otkriva nam Slobodan Trkulja. On je naš gost.