Jutro - Ponedeljak, 10. februar - Olimpijske igre: Kako teku pripreme i mogu li naši sportisti premašiti osam medalja iz Rija?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Kako teku pripreme i mogu li naši sportisti premašiti osam medalja iz Rija?, foto: Depositphotos/JBOY24
Kako teku pripreme i mogu li naši sportisti premašiti osam medalja iz Rija?, foto: Depositphotos/JBOY24
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Muke vozača zbog nečitke šasije. Nijedan tehnički pregled nema licencu za utiskivanje ID brojeva na motoru jer nemaju laserski štampač koji može da obavi taj posao. Zašto nemaju potrebnu opremu, pitamo Branimira Pejovića iz Udruženja srpskih tehničkih pregleda.
NOVI PRAVILNIK

PRELISTAVANJE
2. Još 76 dana ostalo je do parlamentarnih i lokalnih izbora u Srbiji. Spisak stranaka i pokreta koji će tražiti podršku birača sve je duži. Kakva je sudbina bojkota od kojeg ne odustaje deo opozicije i šta će se na srpskoj političkoj sceni dešavati u naredna dva i po meseca? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ljubinkom Milinčić i Zoranom Ostojićem.
ODBROJAVANJE

SPORT
3. Košarkašice Srbije plasirale su se na Olimpijske igre u Tokiju. Pobedama nad Nigerijom i Mozambikom, naša reprezentacija osigurala olimpijsku vizu. Sve o sportu od naše Nine.
PO MEDALJU U TOKIO

TEMA JUTRA
4. Šezdeset dvoje sportista izborilo je vizu za odlazak na Olimpijske igre u Japan. Hoće li se u timu naći i rvači, rukometašice i košarkaši? Kako teku pripreme i mogu li naši sportisti premašiti osam medalja iz Rija? To pitamo Božidara Maljkovića, predsednika Olimpijskog komiteta Srbije.
LETNJE IGRE

KO JE U PRAVU
5. Plakali su noćas i dobitnici i gubitnici. U Los Anđelesu 92. put dodeljene su najprestižnije filmske nagrade Oskar. Ko je zasluženo podigao statuu, za koga je to bilo iznenađenje, ko je zablistao na crvenom tepihu? Ima li nade da jednog dana Oskar stigne i u Srbiju? To pitamo Aleksandru Kovač, Srdana Golubovića, Mišu Dragićevića i Ašoka Murtija.
"SJAJ I BEDA HOLIVUDA"

ZABAVA
6. Posle 10 godina snimila je novi album "Marioneta". Zašto je čekala celu deceniju da se vrati na muzičku scenu? To pitamo Ekstra Nenu. Ona je naša gošća.
"U HLADNOJ VODI"

ZABAVA
7. I jutjuberi žele na Eurosong. Andrija Jo sa pesmom "Oči Meduze" u trci za pobedu na Beosongu. I on stiže kod nas.
#2 U TRENDINGU​