Jutro - Utorak, 15. oktobar - Radikalizacija protesta. Prvi sukobi Beograđana i taksista u centru prestonice. Ima li rešenja?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Najveći asteroid u poslednjih 100 godina juri pored naše planete. Ima li razloga za strah pitamo Branka Simonovića iz Astronomskog društva "Ruđer Bošković"
OPASNOST IZ SVEMIRA?

PRELISTAVANJE
2. Sto godina zatvora za katalonske separatiste. Zbog odluke suda studenti i javni službenici blokirali Barselonu. Turska nastavlja ofanzivu u Siriji. Nobelova nagrada za ekonomiju borcima protiv globalnog siromaštva. To su samo neke od udarnih priča u svetskim medijima koje u prelistavanju štampe komentarišemo sa Jakšom Šćekićem i Aleksandrom Pavićem
NASLOVNE STRANE

TEMA JUTRA
3. Najezda smrdibuba u Srbiji. Beograd pod opsadom. Možemo li da se zaštitimo od letećih napasti i da li su opasne po ljudsko zdravlje?
LETE, ZUJE I SMRDE

KO JE U PRAVU
4. Radikalizacija protesta. Prvi sukobi Beograđana i taksista u centru prestonice. Ima li rešenja? Da li zakon o prevozu putnika ima rupa i ko pravi manjak u državnom budžetu?
"DOGORELO"

SVI PRIČAJU O
5. Od talasa vrućine do depresije. Šta se dešava u glavi i telu kada hormoni polude. To pitamo dr Anu Gifing
ANĐELI ILI DEMONI?

ZABAVA
6. Dani pozorišta u Rakovici. Večeras počinje 12. Festival pobednika festivala. Ko je u trci za najbolju predstavu otkrivaju nam Snežana Savić, Marijana Butulija i Svetislav Goncić
POZORIŠNE SVEČANOSTI ​