Jutro - Sreda, 28. avgust - Crvena zvezda je u Ligi šampiona: Gost Jutra je ministar sporta Vanja Udovičić

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona!, foto: TANJUG/FILIP KRAINČANIĆ
Crvena zvezda je u Ligi šampiona!, foto: TANJUG/FILIP KRAINČANIĆ
.

1.ČOVEČE NE LJUTI SE
Školski pribor za decu, koja pišu levom rukom, pet puta je skuplji u odnosu na obične olovke, drvene bojice, penkala i lenjire za dešnjake. Da li su levoruki diskriminisani i šta im zadaje najveće glavobolje, pitamo logopeda Milicu Vakić.
CIVILIZACIJA DEŠNJAKA

2. PRELISTAVANJE
Požari u Amazoniji zapalili velike sile. Pupovac obara Vladu Hrvatske. Naprednjaci imaju podršku 53,4 odsto birača, pokazuju najnovija istraživanja. Veće penzije od novembra. Ove i ostale vesti u današnjim novinama komentarišemo sa Ružom Ćirković i Dejanom Lučićem.
NASLOVNE STRANE

3. TEMA
Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Odbojkašice blistaju! Od košarkaša očekujemo svetsko zlato! A, u zemlji čiji vaterpolisti potapaju sve protivnike, isplivao je jedan poražavajući podatak - pola Srbije ne zna da pliva. O svemu tome sa prvim čovekom srpskog sporta - ministrom Vanjom Udovičićem.
POBEDE I PORAZI

4. KO JE U PRAVU
Istraživanje u Velikoj Britaniji je pokazalo da se tinejdžersko doba produžilo do 24. godine. Kako je moguće da su mladi sve pametniji a da sazrevaju kasnije?
MLADOST POMERA GRANICU

5. SVI PRIČAJU O
“Divlje guske” su nam stigle iz Hrvatske. Da li će se i u Srbiji ugnezditi na top listi najčitanijih knjiga? Šta očekuje, pitamo autorku romana Julijanu Adamović.
SEĆANJA IZ DETINJSTVA

6. ZABAVA
Druga sezona američke serije iz žanra fantazije "Predstraža" snimljena je i montirana u Srbiji. Koliko ovakvi projekti otvaraju svetsko tržište našim glumcima i filmskim radnicima reći će nam jedna od glavnih junakinja serije Jelena Gavrilović.
ISCELITELJKA SANA