Jutro - Utorak, 20. avgust - Polemika oko novog imena Koridora 11 zapalila je društvene mreže. Postoji li Miloš Veliki?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

1. ČOVEČE NE LJUTI SE
I komarci imaju svoj dan - 20. avgust. Svetski dan ovih insekata proglašen je u čast britanskog lekara Ronalda Rosa koji je krajem 19. veka otkrio da ženke komaraca prenose malariju na ljude. Koliko života odnesu godišnje ove krvopije i koje sve bolesti prenose, reći će nam epidemiolog prof. dr Zoran Radovanović.
"SERIJSKE UBICE"

2. PRELISTAVANJE
Fijasko u trećoj rundi dijaloga vlasti i opozicije. Savez za Srbiju doneo odluku da neće učestvovati na preostala dva okrugla stola na FPN- u. Vlast istrajna u stavu da ne pristaje na nezakonite zahteve. Da li je u ovakvoj atmosferi moguć bilo kakav kompromis oko izbornih uslova? O tome i ostalim aktuelnim temama, u prelistavanju štampe razgovaramo sa Vladimirom Orlićem i Nemanjom Nenadićem.
DIJALOG U ĆORSOKAKU?

3. TEMA
Polemika oko novog imena Koridora 11 zapalila je društvene mreže. Postoji li Miloš Veliki? Na tu lekciju iz istorije podsetiće nas dr Aleksandar Uzelac, viši naučni saradnik u Istorijskom institutu.
EPITET IZ 1860.

4. KO JE U PRAVU
Zbog čega su mediji postali najveća prepreka za politički kompromis u Srbiji? Hoće li ova tema još više uticati na stranačke podele i dovesti izbornu atmosferu do usijanja? Koliko partije i političari treba da zadiru u uređivačku politiku? Da li su ultimatumi za smenama u REM i RTS legitimni? To pitamo Dragana Janjića i Nebojšu Krstića.
SEDMA SILA

5. SVI PRIČAJU O
Šampionat Srbije u motokrosu i festival adrenalinskih sportova održaće se 24. i 25. avgusta u Kraljevu.Manifestaciju će upotpuniti i koncerti rok grupa. Šta očekuje takmičare, a šta posetioce otkriće nam Dejan Jablanović, predsednik kluba GTC rejsing Kraljevo.
ROKERI UZ KROSERE

6. ZABAVA
Glasom je osvojila Moskvu. Posle nastupa sa vojnim ansamblom, u našem studiju Jelena Tomašević.
"ORO" U "PATRIOTU"