Jutro - Utorak, 23. jul - Zlatna arena u Puli za najbolju glumicu u rukama Hristine Popović

U današnjoj emisiji, gledaćete:

.

1. Velika Britanija danas dobija novog premijera. Ko će sesti u fotelju Tereze Mej: Boris Džonson ili Džeremi Hant? Šta britanska Vlada može da očekuje? Da li će biti novog referenduma za Bregzit? O tome u prelistavanju štampe razgovaram sa Sinišom Ljepojevićem
DAUNING STRIT 10

2. Da li roditelji treba na more da vode bebe i malu decu do tri godine? Da li boravak na morskom vazduzu donosi veće koristi od štete koju može doneti preterano UV zraćenje?
DILEME

3. U Srbiju je stigao novi ruski ambasador. Koju važnu poruku donosi u Beograd? Zašto je dijalog Beograda i Prištine u komi? Ko može da ga oživi: Francuska, Nemačka ili Amerika. Zašto navja za Donalda Trampa? To su samo neka od pitanja za ministra Ivicu Dačiće.
REANIMACIJA

4. Posle trube i violina dobija svoj sabor. I to u Praljanima od 16 do 18.avgusta. Šta Šumadija očekuje od ovog festivala pitamo predednika Gornjeg Milanovca Dejana Kovačevića i mladog violinistu Adrijana Mašića koji i svira kod nas.
PRVI SABOR VIOLINE

5. Zlatna arena u Puli za najbolju glumicu u rukama Hristine Popović. Čime je osvojila žiri festivala u komšiluku otkriva nam upravo Hristina. Ona je naša gošća.
POSLEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ​