Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Zanimljivosti

06. 03. 2018. 17:00   >>  16:19

Ispovest samohrane majke: Godišnje zarađuje 3 miliona dolara i to psovanjem

Naučite nešto od nje...

Nakon što se razvela, Katrina Rut iz Brizbejna (Australija) je postala motivacioni trener i tako ostala sama sa dvoje dece i ogromnim dugom. Dugo nije znala kako da se 'izvuče' iz loše finansijske situacije, a kako kaže u tome su joj posle pomogle psovke. 

Vremenom je naučila da u svakom trenutku kaže ono što misli. Tu spadaju i prostote koje često izgovara pa i svoje klijente podstiče da učine isto!

Katrina danas zarađuje tri miliona dolara godišnje, zahvaljujući čemu je uspela da vrati dug od 150 hiljada dolara. Vozi skup automobil, oblači se u brendiranim radnjama čija je odeća vredna hiljade dolara. 

"Kada sam počela da psujem i pričam sve što mi je na srcu, postigla sam uspeh", objašnjava Katrina i dodaje:

"Odrasla sam u strogom hrišćanskom okruženju gde je bilo zabranjeno psovati. I ja do svoje tridesete nisam psovala, ali sam tada shvatila da moraš da kažeš sve što misliš".

Njen brutalno iskren pristup životu mnogima nije odgovarao, ali s obzirom na to da danas ima hiljade klijenata iz celog sveta, ne želi da povede računa o tome što psuje kao kočijaš.

Katrina veruje da i njene klijente čeka finansijska dobit ukoliko prate njene korake, čak i ako to znači da će na tom putu prekinuti neke veze sa ljudima.

"Stvari koje kažete neki mogu smatrati nepristojnim, ali je to dobro za posao. Biće verovatno prijatelja ili supružnika koji će reći da ste se promenili ili da to što govorite nije profesionalno, ali to privlači one ljude koji razmišljaju i rade isto što i vi, a sa takvim osobama je najbolje poslovati", objašnjava ona.

Dodaje i da 90 odsto njenih klijenata čine žene između 25 i 50 godina, najrazličitijih poslovnih struktura, od književnica do instruktorki pilatesa. Najviše radi preko interneta sa klijenima iz Australije i SAD, ali ima i mnogo radionica uživo.

Na kraju ima savet za sve koji žele da se oslobode i počnu da govore ono što i zaista misle, piše cdm.me.

"Većina ljudi živi pod maskom. Užasno ih plaši da kažu istinu. Ali to će vam se isplatiti kada naučite da budete ono što zaista jeste".

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari