Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

02. 06. 2018. 20:00   >>  16:52

Probali ste sve moguće poze koje podstiču doživljavanje ORGAZMA, ali OVA 4 TRIKA su PUN POGODAK!

Koliko god pokušavali da ga dokuče, muškarcima, a bogami i ženama, ženski orgazam će uvek biti misterija. Mnoge žene retko kad doživljavaju vrhunac u krevetu, a uprkos upoznavanju sopstvenog tela, i dalje ne nalaze rešenje za ovu problematiku.

Pored poza koje seksolozi najčešće savetuju za postizanje orgazma, a koje možete saznati na OVOM linku, postoje četiri koraka koji vas takođe mogu dovesti do najsnažnijeg vrhunca.

Dišite pravilno! Neposredno pre orgazma ili tokom, često zaboravimo na disanje. Duboko i polagano disanje vodi snažnijem i intenzivnijem orgazmu. Kad osetite da se bliži vrhunac, promenite način disanja i promatrajte kako će na to reagovati vaše telo.

Istražite što vam najbolje odgovara! Nemojte da se koncentrišete isključivo na "spolja-unutra" pokrete. Čak i tokom samozadovoljavanja nemojte isključiti druge delove tela koji vam mogu pružiti dodatne užitke. Posvetite se  svakom deliću tela na kojem osećate zadovoljstvo, te promatrajte što vam posebno prija i što vas dodatno uzbuđuje, piše cosmopolitan.hr.

Žene, prestanite da GLUMITE ORGAZAM, jer ako ga ne doživljavate, možete oboleti od...

Pokrenite se! Neposredno pre orgazma ili tokom najčešće mirno ležimo. Jeste li primetili da vam se u vreme orgazma određeni delovi tela uopšte ne pomeraju? Vreme je da pokrenete upravo njih. Eksperimentišite i pokušajte da budete koncentrisane na pokrete - vrlo brzo ćete shvatiti koji vam najviše odgovaraju.

Ako možete izdržati, odgađajte ga! Da, znamo da svi sa nestrpljenjem očekuju vrhunac, ali odgađanje ponekad može biti vrlo uzbudljivo - i završiti fenomenalnim orgazmom! Kad osetite da ste tik do vrhunca, promenite ritam i brzinu pokreta ili položaj tela. Pokušajte nekoliko puta odgoditi orgazam, a kad više ne možete izdržati, prepustite se. 

Žene ova tri znaka dožive orgazam dok si rekao keks

Za sve žene koje teško dolaze do vrhunca: U ovoj pozi je ženi ZAGARANTOVAN ORGAZAM, obavezno je isprobajte!

 

 

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari