Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

08. 03. 2018. 15:00   >>  16:14

Ako su u VEZI nestale VARNICE, pokušajte da se zbližite pomoću ovih "trikova"

Svaka veza ima svoje uspone i padove, a kada zagusti , padovi se zaređaju i romansa splasne, to ne znači da odmah treba dići ruke i odustati. Naprotiv, tada je pravi trenutak da poradite na svojoj vezi i obnovite ljubav i strast. Zato vam predstavljamo pet načina kako da to ostvarite.

1. Češće dodirivanje

Fizički dodir je vrlo važan faktor u uspostavljanju bliskosti, ali se jegova važnost često zanemaruje. Češće dodirivanje nego inače svakako može pomoći pri stvaranju ponovne iskre u vašoj vezi.

Ali, to ne znači da treba da preterujete. Ponekad su i suptilni znakovi privrženosti dovoljni i mogu učiniti razliku. Držanje za ruke ili poljubac u obraz puno znače, piše zadovoljna.hr.

2. Planiranje zajedničkog vremena

Nemojte misliti da romantika sama od sebe nastaje. Kao i za većinu stvari u životu, i u dobru vezu treba uložiti trud i rad. U ovome slučaju reč je o izdvajanju vremena za vašeg partnera.

Zbog porodičnog života i poslovnih obveza često zaboravite na romantiku, no njena važnost je velika za održavanje zdrave veze. Stoga isplanirajte nekoliko puta mesečno vreme koje će biti samo za vas i vašeg partnera poput odlaska u bioskop, na koncert ili jednostavno, zajedno spremite večeru.

3. Romantična putovanja

Ne treba podcenjivati snagu putovanja i zajedničkog odmora. Odmor samo za vas dvoje zasigurno će učvrstiti vaš odnos i obnoviti romansu.

Nije važno da li se radi o egzotičnoj destinaciji iz snova ili putovanju za vikend, već je bitno da se udaljite od svakodnevice i uživate u zajedničkom društvu.

4. Deljenje komplimenata

Da bi romantika preživela važno je davati komplimente partneru te im reći koje to stvari volite i obožavate kod njih. Upravo kada vam se učini da veza stagnira prisetite se što vas je navelo da se zaljubite u svog partnera.

5. Međusobno učenje

Bez obzira na to koliko godina imate ili koliko ste dugo u vezi, uvek možete nešto više naučiti. Možda mislite kako znate sve o svom partneru, no ljudi se stalno mijenjaju.

Slušajte pažljivo i nastavite učiti jedan od drugoga. Tako će vam veza uvek biti zanimljiva te se možda i iznenadite s nekim dodatnim otkrićem. Ovo će vam omogućiti ponovno povezivanje, i to na još dubljem nivou.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari