Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Kulinarske tajne

Znate li koliko jaja smete da pojedete danas?

16. 04. 2017. 11:30

Znate li koliko jaja smete da pojedete danas?

Jaja su sastavni deo Uskrsa, radost za decu, ali i za odrasle.Ipak, nikako ne biste smeli da preterate sa njihovim konzumiranjem ...

Šta sve možete ljuštilicom za voće i povrće

15. 04. 2017. 11:56

Šta sve možete ljuštilicom za voće i povrće

Mnogi od nas onu spravicu za guljenje voća i povrća koriste samo i isključivo u te svrhe: za guljenje krompira, jabuka, šargarepe… Ali, ta skromna spravica moža da vam bude ...

Ideje za farbanje jaja: Tufne, stikeri, vosak...

14. 04. 2017. 10:18

Ideje za farbanje jaja: Tufne, stikeri, vosak...

Do tufnica na jajima možete doći na dva načina.. ...

Napravite prugasta jaja uz pomoć gumice za tegle

video 14. 04. 2017. 08:10

Napravite prugasta jaja uz pomoć gumice za tegle

Ljudi se na svakakve načine dovijaju kada je šaranje jaja u pitanu. Mi vam donosimo još jednu originalnu ideju. Šaranje jaja gumicom za tegle ...

Korak po korak: Ovako se prave dekupaž jaja

foto 13. 04. 2017. 14:27

Korak po korak: Ovako se prave dekupaž jaja

Ukoliko vam se učini da u prodavnici nema šarenih salveta to je zato što se dame pripremaju da prave dekupaž jaja za uskrs. Mi vam pokazujemo korak po korak kako nastaju ovako ...

Napravite prirodnu boju za jaja!

13. 04. 2017. 11:48

Napravite prirodnu boju za jaja!

Farbanje uskršnjih jaja predstavlja jedan od najlepših i najradosnijih hrišćanskih običaja pogotovo za decu, a farbanje prirodnim bojama učiniće ga još zanimljivijim ...

Fascinantno: Od obične torte do remek dela za TRI minuta!!!

video 03. 04. 2017. 14:52

Fascinantno: Od obične torte do remek dela za TRI minuta!!!

Kad je neko majstor svog zanata, onda jednu sasvim običnu poslasticu može da pretvori u remek delo. To je slučaj i sa ovim poslastičarem, koji je za samo par minuta u potpunosti ...

Presolili ste jelo? Evo kako da ga spasite!

02. 04. 2017. 13:17

Presolili ste jelo? Evo kako da ga spasite!

I najboljim kuvarima se ponekad desi da presole jelo, ali ne birnite, jer situacija se može popraviti! ...

Ovo su tajne koje vam radnici u restoranima brze hrane nikada ne bi priznali

01. 04. 2017. 12:00

Ovo su tajne koje vam radnici u restoranima brze hrane nikada ne bi priznali

Restorani brze hrane su naša stvarnost. I pored toga što znamo koliko određena hrana može biti nezdrava, ona nam se često čini veoma ukusna. Postoji, međutim, razlog zašto ...

Pet trikova za savršenu pizzu

26. 03. 2017. 11:51

Pet trikova za savršenu pizzu

Napravite pizzu kako to rade Italijani ...

Top lista najskuplje hrane na svetu

foto 12. 03. 2017. 15:18

Top lista najskuplje hrane na svetu

Ovu hranu sigurno ne jedete svaki dan, zapravo verovatnije je da je ne jedete skoro nikad. Ali, nečija bogata nepca imaju zadovoljstvo da uživaju u ukusima ovih prefinjenih ...

Pre ili posle kuvanja: Kada treba soliti hranu?

09. 03. 2017. 12:03

Pre ili posle kuvanja: Kada treba soliti hranu?

Odgovor nije univerzalan i sve zavisi od toga šta kuvate: grašak, testeninu, pirinač, meso, krompir... Pogledajte ...

U čemu je tajna dobrog PIRE krompira?!

05. 03. 2017. 10:01

U čemu je tajna dobrog PIRE krompira?!

Mnogi ga obožavaju, ali nije svako vičan da napravi ovaj penasti i preukusni prilog ...

 Pretvorite šolje u grame – brzo i jednostavno

21. 01. 2017. 12:27

Pretvorite šolje u grame – brzo i jednostavno

Nerviraju vas recepti u kojima su mere izražene u šoljama, ali ne tačno i kojim šoljama? E pa mi smo zato tu da vam te mere prevedemo ...

Mami i mirisom i ukusom, a da li znate kako se pravi KURTOŠ  kolač?!

video 18. 01. 2017. 11:04

Mami i mirisom i ukusom, a da li znate kako se pravi KURTOŠ kolač?!

Bez obzira da li ga zovu kurtoš, dimnjak ili kolač na žaru, ova poslastica od testa retko koga ostavlja ravnodušnim, naročito zimi ...

TV vodič