Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

30. 12. 2018. 19:00   >>  15:48

Detaljna astro prognoza za prvu nedelju 2019! Rakovi će se zaljubiti, Bikove će šokirati reakcije partnera, pred Blizancima velika poslovna šansa...

Poslednji dan 2018. i prva sedmica Nove godine, ostaviće veoma jak trag na život većine horoskopskih znakova, pa, krenimo redom...

OVAN

Hrana

Mogu ja ovde do sutra da pišem šta bi trebali, šta ne bi trebali i tako dalje....ko će me slušati u nedelji koja počinje dočekom, a završava se Badnjom večeri? Ovnovi sigurno neće! Zato mogu samo da vam poželim da se lepo provedete i da gledate da ne preterujete ni u čemu....da vas glava ne boli...

Ljubav
Mars prelazi u vaš znak, polje ličnosti i svoje sedište tamo negde oko tri, četiri sata ujutro prvog januara. Onima oko vas će izgledati da ste se umorili I da ne možete više da ludujete, a odjednom – vi kao u struju uključeni! Ustajete, skačete, pevate, ludujete….vaša vam se prava energija vratila I postaćete nezaustavljivi! Odmah tu noć će pasti makar tri flertovanja! Takav trend će vas pratiti I u ostatku nedelje – ima da se zaljubljujete na keca smrtno!....samo ako se ne pojavi sledeća prilika, bolja od prethodne! Strast će vas nositi, davati vam krila. Ma uživajte! I čekajte sledeću nedelju da I Venera padne u vatru – e, tada će biti pravog vatrometa! Zauzeti – partner ljubomoriše, ne opuštajte se previše!

Posao
U ovoj će sedmici raditi samo onaj ko mora. A izgleda da ćete vi morati.. Doduše, neće vam biti ni teško – ima one oko vas da gurkate, podstičete, da malo šefujete. Vrlo lako se može dogoditi da u ovoj nedelji budete “Kalif namesto Kalifa”. Prijaće vam to – da pametujete, da vas svi slušaju. No, napravićete vi I neke fine rezultate u ovim danima – pokrenuti neke poslovne priče I dogovore. Bićete vrlo vredni, vrlo ažurni I imaćete dobar odnos sa onima koji su vam nadređeni.

Novac
Novac ćete potrošiti, ali će I neki prilivi dolaziti da vas “pokrpe”. A umećete I da odradite neki dodatni poslić I da strpate pare u džep.

Zdravlje
Mlađi će biti odlično. Vladar polja zdravlja tamo oko vikenda ulazi u znak Jarca – stariji Ovnovi mogu imati manjih reumatskih problema.

BIK

Hrana
Naspremaćete toliko da to verovatno tri armije gladnih ne bi mogle da pojedu. A ukoliko vi ne pripremate ništa za doček nego idete kod nekog drugog, onda znajte – oči će vam biti gladne. Sve biste da probate po malo…ili po malo više. Ma uživajte !

Ljubav
Nemate pojma šta se desilo sa partnerom. Iz neke muljave I statične faze koja ga drži dosta dugo, odjednom se probudio I navalio na vas. Te hajde da idemo tamo, te hajde da idemo ovamo, non stop vas nešto cmače, grli na načine na koje nije odavno ! Nešto tu nije u redu – razmišljaju Bikovi – ko zna šta ovaj/ova mulja….Trebaće vam dan ili dva da se koliko toliko priviknete na ovo ponašanje, a onda ćete “prihvatiti igru” – mada ćete I dalje vrlo pomno pratiti šta se dešava, pokušavajući da utvrdite da li nešto oko čega trebate da se brinete stoji iza. A slobodni – neko vam se nakačio, pa nema nameru da pusti. Muva vas sve u šesnaest, obećava brda I doline, prosto gori od želje da vas osvoji!

Posao
Što se mora, nije teško – rekoše Bikovi uz dubok uzdah I odoše na posao…..A niste baš u nekom fazonu za rad – iscrpeo vas je prethodni period pa ćete biti I malo nervozni I na kraj srca, sa promenljivim raspoloženjima. Ipak, malo je verovatno da će oni oko vas to videti jer ćete sve od obaveza što imate završavati na vreme I vrlo korektno, kao I do sada. Čekaćete informacije ili vesti koje vas zanimaju, ali je malo verovatno da će one u ovoj nedelji stići. Možda samo kao obećanje ili naznaka budućih dešavanja.

Novac
Slatko ćete se istrošiti a nekih posebnih priliva ove sedmice neće biti. Pojedini Bikovi će morati da malo “olakšaju” štekove koje su ostavili za crne dane…

Zdravlje
Imate osećaj da funkcionišete na nekoj rezervnoj energiji koju izvlačite ko zna odakle. Baš vam je potreban odmor I malo opuštanja.

BLIZANCI

Hrana
Za doček ćete imati dobar apetit, ali je pitanje koliko ćete uspeti I da ga zadovoljite. Previše je uzbuđenja I neke dobre energije oko vas da biste mogli da se skrasite I jedete kao čovek. Zato ćete to nadoknaditi u prvim danima nove godine. Onako, opušteno I natenane.

Ljubav
Mnogo vam se dopala jedna osoba….ili dve…ili tri…ma nije ni važno koliko, bitno je da vam srculence kuca brže I da ste svoj šarm uključili na maksimum. A ti neki koje muvate nešto ne reaguju mnogo. Nemaju pojma šta propuštaju, ja da vam kažem. Nije pitanje vašeg izgleda I harizme – problem je što su te osobe nešto suviše stisnute I možda u ovom momentu nisu spremne za brzinsko osvajanje koje vi preferirate. Samo budite uporni – biće od toga nešto, ali malo kasnije – u narednom periodu. Zauzeti će funkcionisati dosta solidno sve do vikenda. A onda ćete malo da se podžapate. Niste odavno, jel da? Na svu sreću, ta vaša rasprava će biti burna ali bez većih posledica po vaš odnos.

Posao
Morate da radite, a ne radi vam se. Vama bi baš odgovaralo kad bi ti praznici mogli da se spoje, pa da se onako pošteno naodmarate do drugog dela januara. Ali posao i obaveze ne pitaju da li hoćete. Iskreno – ovo su vam dani da obavljate neke redovne aktivnosti, da stupite u kontakt sa poslovnim saradnicima, i možda da krenete u neke okvirne dogovore. Nekim Blizancima se čak po ovom poslednjem, može pred kraj radne nedelje otvoriti jedna fina prilika. Ne propuštajte je.

Novac
U ovu sedmicu ćete ući sa korektnim saldom na računu, ali će se on brzo smanjivati. Nije ni čudo – šta sve treba kupiti, šta sve poplaćati…

Zdravlje
Zdravlje je skroz solidno. Samo nemojte da preterujete ni u čemu. A znate da to umete.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari