• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

ljubavni odnosi

Ova reč ima SAMO TRI SLOVA, a uništila je stotine veza i brakova!
nije u pitanju laž

Ova reč ima SAMO TRI SLOVA, a uništila je stotine veza i brakova!

Nije u pitanju laž!

21.6.2025. 16:30

Suprug joj na dve nedelje UPLAĆUJE NOVAC, kaže da je to PRAVDA: Izdržavala sam trudnoće, on nije morao ništa!
Zanimljivosti

Suprug joj na dve nedelje UPLAĆUJE NOVAC, kaže da je to PRAVDA: Izdržavala sam trudnoće, on nije morao ništa!

"Zato svakih 14 dana dobijam uplatu za pedikir i manikir, a on plaća i sve račune, automobil, gorivo… Sve. I znate šta, devojke – to se zove pravda".

19.6.2025. 15:00

Traje samo 15 minuta, a može da UNAPREDI VAŠU VEZU! Znate li o čemu se radi?
Ljubav & veze

Traje samo 15 minuta, a može da UNAPREDI VAŠU VEZU! Znate li o čemu se radi?

Postoji mnogo načina na koje možete poboljšati vaš partnerski odnos, a ovo je definitivno jedan od njih.

9.6.2025. 14:30

"Bio bi red da UPECAM NEKOG SOMA"! Dragica Zlatić otkrila ZAŠTO još uvek NEMA DEČKA: Što veća usta i grudi više „pale“ nego šerpa!
Showbiz

"Bio bi red da UPECAM NEKOG SOMA"! Dragica Zlatić otkrila ZAŠTO još uvek NEMA DEČKA: Što veća usta i grudi više „pale“ nego šerpa!

"Meni je možda i bolje što sam sama, nego ovi u brakovima. To se samo svađaju, mire se, odlaze, vraćaju se..."

1.6.2025. 9:41

VERNI MUŠKARCI imaju ovih 20 osobina, zahvaljujući kojima će vas VOLETI CELOG ŽIVOTA
Ljubav & veze

VERNI MUŠKARCI imaju ovih 20 osobina, zahvaljujući kojima će vas VOLETI CELOG ŽIVOTA

Savršen brak možda ne postoji, ali postoje muškarci koji znaju da vole – stvarno, duboko i bez prestanka. To nisu uvek oni koji izgovaraju velike reči ili priređuju spektakularna iznenađenja.

29.5.2025. 15:00

Optužuju je da je sa njim ZBOG NOVCA, a on je 23 GODINE STARIJI: Otkad sam postala MAĆEHA, sazrela sam! Živim punim plućima i zabavljam se
Ljubav & veze

Optužuju je da je sa njim ZBOG NOVCA, a on je 23 GODINE STARIJI: Otkad sam postala MAĆEHA, sazrela sam! Živim punim plućima i zabavljam se

"Ljudi tvrde da sam sa Markom samo zbog novca, ali to jednostavno nije istina."

26.5.2025. 15:00

Ovi horoskopski znakovi NE OSTAVLJAJU BIVŠE na miru: Ne žele da odustanu!
Astro

Ovi horoskopski znakovi NE OSTAVLJAJU BIVŠE na miru: Ne žele da odustanu!

Jednostavno nikako da kažu zbogom.

23.5.2025. 13:30

Zaljubila se u 14 GODINA MLAĐEG i ostala trudna! Njena egzotična bajka iz Zanzibara postala je NOĆNA MORA...
Zanimljivosti

Zaljubila se u 14 GODINA MLAĐEG i ostala trudna! Njena egzotična bajka iz Zanzibara postala je NOĆNA MORA...

Delovali su kao srećan i skladan par, čak su uređivali i porodičnu kuću, ali onda je usledio šok!

10.5.2025. 15:00

Živi sa BIVŠIM I SADAŠNJIM SUPRUGOM i to samo zbog MANJIH TROŠKOVA: Mi smo ’braća muževi’, družimo se i delimo kućne poslove
Ljubav & veze

Živi sa BIVŠIM I SADAŠNJIM SUPRUGOM i to samo zbog MANJIH TROŠKOVA: Mi smo ’braća muževi’, družimo se i delimo kućne poslove

Plan im je bio da žive u odvojenim stanovima, ali su odlučili da žive zajedno kako bi uštedeli na kiriji.

9.5.2025. 8:39

Psiholog tvrdi da ova "OTROVNA" FRAZA prekida veze: Štetnija je više nego što mislite...
Ljubav & veze

Psiholog tvrdi da ova "OTROVNA" FRAZA prekida veze: Štetnija je više nego što mislite...

Ljubavne veze se najčešće raspadnu pod teretom malih grešaka koje se tiho gomilaju – dok ne postanu preteške za nošenje.

8.5.2025. 16:30

Muškarci, ako do sada niste uvideli - ovo je glavni razlog zašto ŽENE IZBEGAVAJU S*KS!
Ljubav & veze

Muškarci, ako do sada niste uvideli - ovo je glavni razlog zašto ŽENE IZBEGAVAJU S*KS!

Nedavno istraživanje utvrdilo je razloge zbog kojih će većina žena odbiti da ima s*ksualni odnos sa partnerom. U ovom istraživanju, koje je sprovela kompanija Filips, učestvovalo je 2.000 dama.

3.5.2025. 16:00

Mislila je da joj je dečko preminuo i bila je IZBEZUMLJENA OD BRIGE: Istina je bila još gora!
Ljubav & veze

Mislila je da joj je dečko preminuo i bila je IZBEZUMLJENA OD BRIGE: Istina je bila još gora!

"Brinula sam da me više ne želi, a u najgorim trenucima sam strahovala da je mrtav".

3.5.2025. 14:00

Otišla na prvi dejt, pa je dečko objavio NJENU FOTOGRAFIJU U NEZGODNOJ POZI! Ovaj prizor je odmah postao VIRALAN - "Ovo je najgora stvar..."
Ljubav & veze

Otišla na prvi dejt, pa je dečko objavio NJENU FOTOGRAFIJU U NEZGODNOJ POZI! Ovaj prizor je odmah postao VIRALAN - "Ovo je najgora stvar..."

Tiktokerka Gabi podelila je viralni video u kom je pokazala šta je jedan momak objavio nakon što su izašli na prvi dejt.

2.5.2025. 17:30

Bračni psiholog navodi šta je GLAVNI ZNAK da ćete se RAZVESTI: Obratite pažnju na ovo!
Ljubav & veze

Bračni psiholog navodi šta je GLAVNI ZNAK da ćete se RAZVESTI: Obratite pažnju na ovo!

Pokušajte!

2.5.2025. 14:30

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 7
Horoskop
ovan
Ovan

Izuzetno raspoloženje učiniće da se aktivirate i angažujete po svim pitanjima koja su vam bitna. Osvajački mentalitet je danas prisutan i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Šarmiraćete i zavoditi osobu koja vam se dopada.

bik
Bik

Ako vam se čini da neko od najbližih kolega nije na vašoj strani, pa čak možda i da vas ogovara – verovatno ste u pravu. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena da posvetite voljenoj osobi onu pažnju koju zaslužuje.

blizanci
Blizanci

Vrlo dobro znate kakvi bi vaši postupci trebali da budu na dalje po jednom bitnom poslovnom pitanju, samo je potrebno da pronađete pravi momenat da biste se pokrenuli. Komunikacija sa voljenom osobom vas opušta i donosi rasterećenje.

rak
Rak

Danas se nešto teže snalazite u poslu. Imate osećaj da su vam neke situacije nametnute i ne možete da se prilagodite novom načinu rada. Povučeni ste u sebe, što će voljena osoba i primetiti. Potrudite se da joj objasnite situaciju.

lav
Lav

Konačno možete da odahnete jer ste priveli kraju nešto što vas je opterećivalo. Dan je odličan po vas i nemojte sedeti skrštenih ruku. Otvorenost za nova poznanstva i velika šansa da u večernjim satima upoznate osobu koja će vas oduševiti.

devica
Devica

Ostavili ste pozitivan utisak na jednu osobu i nadate se da će vas imati u vidu kada to bude potrebno. Drago vam je što se vaš rad ceni i što drugi smatraju da je vredno podržati vas. Budite iskreni prema osobi koju volite, neke stvari krijete od nje.

vaga
Vaga

Potrebna vam je podrška i možete je dobiti tokom današnjeg dana. Ako ulazite u poslovni dogovor, imate velike šanse da okrenete situaciju u svoju korist. Susret sa voljenom osobom danas će biti prožet strašću i intenzitetom.

škorpija
Škorpija

Očekujete da ćete uspeti sve da završite na vreme, jer imate planove za vikend i ne želite da ostavljate bilo šta od obaveza. Ne brinite – sve uspevate da privedete kraju. Možete se opustiti u popodnevnim satima ili uveče, prilikom izlaska.

strelac
Strelac

Iako će poslovni susret izgledati kao još jedno dosadno sastančenje, ispada da se iz ovoga može izroditi dosta dobra poslovna ponuda. Neke šanse će vam se otvoriti. Dobro raspoloženje lako prenosite u kontakt sa dragim ljudima.

jarac
Jarac

Fali vam da budete organizovaniji, a ni koncentracija nije na nekom nivou. Posao može trpeti, ako ne pokušate da se više posvetite obavezama. Dosta razmišljate o jednoj osobi, koja vas je pokrenula, i nadate se ponovnom kontaktu.

vodolija
Vodolija

Zaista ste imali nameru da budete fokusirani na obaveze i da sve završite na vreme. No, ispada da su ovi planovi bili bez osnove, jer ćete veći deo dana provesti u praznom hodu i okrenutosti razmišljanjima. Opterećenost emocijama.

ribe
Ribe

Neće vam biti pravo zbog kritike na vaš rad, jer smatrate da niste zaslužili. Moguće je da dođe do kraće rasprave, ali izgleda da ćete uspeti da isterate svoje. U emotivnom segmentu sledi pad, jer su male šanse za susret sa voljenom osobom.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.