Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

23. 12. 2017. 11:09   >>  11:50

Berkaj Ateš glumi Džengiza tako uverljivo u seriji „Majka“ da mu je to donelo probleme

Turska serija "Majka", koja emotivnom pričom oduševljava gledaoce Prve televizije primakla se kraju. Rasplet složenih odnosa gledaćemo u nedelju 24. decembra od 20.00. Gledaoci se nadaju da će prava ljubav pobediti i da će zlikovac, najomraženiji lik u seriji Džengiz dobiti kaznu kakva mu pripada. Glumcu Berkaju Atešu koji igra Džengiza mora se odati priznanje na savršenoj glumi, toliko uverljivoj da su ga mnogi poistovetili sa ovim likom.

Mladi turski glumac Berkaj Ateš bio je poznat ljubiteljima pozorišta, ali šira javnost ga je upoznala tek kad je u TV seriji "Majka" zaigrao sadistu Džengiza koji sistematski šikanira osmogodišnju devojčicu. Tu ulogu je odigrao tako savršeno da su ga mnogi poistovetili s likom, što mu je donelo brojne neprijatnosti pre svega na društvenim mrežama. A on, kaže, nema nikakvih dodirnih tačaka s nesrećnim Džengizom čiji problemi vuku korene iz detinjstva i posledica su maltretiranja koja je doživeo od očuha.

Kreirajući lik Džengiza, Berkaj se oslonio na mudru rečenicu koja je bila okosnica vaspitanja u njegovoj porodici:
"Onaj ko ne dobije ljubav, ne može ni da je da, govorili su moji roditelji", objasnio je glumac u jednom intervjuu. "A Džengiz je zaista zastrašujući karakter. Nakon prvog čitanja scenarija odbio sam tu ulogu, naravno! No, režiser mi je objasno neke stvari i pojasnio lik, tako da sam, srećom, na kraju pristao. Jer ova uloga mi je donela glumačku zrelost."

Najteže mu je, otkriva, pala scena u kojoj od male Melek zahteva da stavi majčin ruž.

A evo još jedne scene u kojoj je pokazao svu nakaznost svog lika. Pogledajte je.

Izvor: lepa i srecna

2 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari