Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

15. 11. 2017. 09:00   >>  08:53

Večeras u 22:25 upalite o2 TV! Počinje nov projekat "011 dan i noć"!

Prave gradske priče devetoro mladih željnih uspeha, slave i ljubavi. Upoznajte glavne aktere novog, uzbudljivog TV projekta!

Večeras u 22:25 na O2 televiziji počinje nesvakidašnji program koji do sada nismo imali priliku da gledamo na domaćim televizijama i koji će sigurno brzo osvojiti publiku. U ovom novom formatu pod nazivom “011 dan i noć” pratićemo prave gradske priče devetoro mladih ljudi koji  započinju zajednički život u stanu u Beogradu. Videćemo koje će sve izazove morati da izdrže da bi našli svoje mesto pod suncem u velikom gradu, njihovu borbu da nađu posao, kako će podnositi emotivne uspone i padove i uz to se i ludo zabave.

Oni su talentovani, lepi, vredni i žive odmah tu pored vas. Glavni protagonisti su Džoni, Darko, Vanja, Mira, Luka, Sofi, Lana, Damir i Jovana. Njih devetoro žive pod istim krovom I dele sve izazove koje donosi život u velikom gradu. Centralni zaplet kreće sa jednom ljubavnom pričom, odnosno ljubavnim trouglom koji postaje okidač za podelu unutar grupe, uspostavljanje pozicija, igre moći ali i duhovitih scena…

Večeras u 22:25 u prvom specijalu “011 dan i noć” saznaćemo kakav je Džoni gazda, zašto je Hana buntovnica, šta je Lukina slaba tačka, ko najviše nervira Miru i šta Lana misli o beogradskim frajerima. U četvrtak u istom terminu upoznaćemo se I drugi deo ove neobične ekipe, dok od ponedeljka, 20. novembra krećemo u pravu avanturu sa njima. Svaka epizoda pratiće 24 sata turbulentnog života naših cimera. Gledaćemo ih u njihovim svakodnevnim akcijama, kako se zaljubljuju jedni u druge, svađaju oko običnih životnih stvari, bore da zarade za kiriju, posećuju noćne klubove i suočavaju sa ličnim dilemama, dok proživljavaju najbolje i najgore što Beograd ima da im ponudi.

“011 dan i noć” je svež i uzbudljiv projekat O2 televizije koji će vas osvojiti i doneti dobre priče i mnogo zabave! Mlađa pubika će sigurno obožavati ovaj format jer će se prepoznati u velikom broju životnih situacija, a sigurno će I iskusnijim generacijama biti zanimljivo da posmatraju puls današnje omladine u gradu koji nikada ne spava. Format je rađen u koprodukciji O2 TV  i Cinnamon films.


0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari