Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

11. 10. 2017. 10:49   >>  11:20 Autor: z.š.

Izvini, Džone, ali "Liv is coming!"

Ovo je možda jedina prilika da obožavateljke Džona Snoua neće gledati njega nego NJU!!!

Zvezda serije "Igra prestola" Kit Harington brzo i lako se uvukao pod kožu ženskoj populaciji i zbog izgleda i zbog uloge u seriji. Kit je gostovao u emisiji "Šou Džonatana Rosa" gde je prikazao snimak u kom "odsečenom" glavom u frižideru plaši partnerku iz života i iz serije Lesli Rouz. Ali, pored Haringtona, u studiju je bila i Liv Tajler, toliko hipnotišuće lepa i elegantna, da je bacila Džona u drugui plan.

Kit Harington je dobio ulogu u novom trileru koji snima BBC. Priča je smeštena u 17. vek, kada je Robert Katesbi, predvodnik engleskih katolika, isplanirao atentat na kralja Džejmsa Prvog.

Katesbi se trudio da preživi u pretežno protestantskoj Engleskoj, jedva spajajući kraj s krajem, a nakon smrti žene i oca počinje da okuplja istomišljenike da bi svrgnuo kralja.
Harington će igrati Katesbija, lepa Liv Tajler njegovu rođaku, a Mark Getis Roberta Sesila, glavnog špijuna i mučitelja katoličke crkve, piše Inteenmagazine.

Kit i Liv gostovali su kod Džonatana Rosa koji je pokazao glumčevu prvoaprilsku šalu. Ali, ovog puta, Kita je potpuno zasenila prelepa Liv. 

Izvini Džone, ali Liv is caming!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari