Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

18. 09. 2017. 09:44   >>  12:20 Autor: z.š.

Fatalna Ezelova Ejšan u novoj turskoj hit seriji „MAJKA“

Jedan od najboljih turskih trilera serija „Ezel“ iznedrio je glumicu Čansu Dere kao jednu od omiljenih srpskoj publici. I, da, jednu od najplaćenijih turskih glumica. I dok u serijama igra fatalne zavodnice i romantične heroine, u prvatnom životu lepoj Čansu ama baš ne cvetaju ruže.

U novoj turskoj hit seriji, koja će od 18. septembra svakog dana u 19h biti emitovana na Prvoj, gledaćete poznata lica u dramatičnim i upečatlljivo emotivnim ulogama.

Čansu Dere, Ejšan iz serije „Ezel“, oživljava lik Zejnep, introvertne žene koja pruža novi život i majčinsku ljubav ostavljenoj devojčici. 

Čansu Dere je rođena u Ankari 14. oktobra 1980. godine. Njena majka bila je nastavnica, a otac trgovac. Pre nego što je postala glumica pokušavala je da se bavi baletom i plesom, ali su je odbijali jer je bila previsoka pa se prebacila u manekenstvo. Glumica je nekoliko godina studirala arheologiju.

Počela je da glumi 2003.godine u televizijskim i filmskim projektima. Dok je radila kao model često su joj prilazili reditelji i nagovarali je da se okuša pred kamerama jer im se sviđalo njeno lice.

Iako je bila uverena da su joj samo laskali, ubrzo su počele da pristižu ozbiljne ponude. Čansu je nakon toga postala najplaćenija glumica u Turskoj koja uzima čak 30 000 evra po epizodi!

Čansu Dere često je bila u novinskim stupcima zbog burnog ljubavnog života. Skoro da ne postoji partner u seriji sa kojim je glumila, a da je nisu povezivali sa njim.

Ipak, pre pet godina doživela je veliki emotivni poraz. Tadašnji dečko Džem Jilmaz (41) oženio se njenom najboljom prijataljicom. Raskid je glumici doneo depresiju, a nekadašnji partner je nakon toga  zatražio drugu šansu od popularne Ejšan.

Mnoge kontroverze pratile su lepu Čansu, pa je prošle godine bila pod budnim okom inspektora jer se sumnjalo da je od Kenana (glavnog glumca serije "Ezel") kupovala tablete protiv anksioznosti i depresije da bi prevazišla nekoliko ljubavnih brodoloma.

Ovog leta lepa glumica odlučila je da kamere zameni za glamur crvenog tepiha. Ovogodišnji filmski festival u Kanu tridesetčetvorogodišnja Turkinja posetila je kao ambasador brenda “L’Oreal” čije je zaštitno lice u otadžbini.

Letos je boravila na Azurnoj obali, ali bez novog dečka, šest godina mlađeg glumca Engina Ozturka (poznat kao sultan Selima iz "Sulejmana").

- Bezbroj puta sam se razočarala u ljubavi i zato više ništa ne planiram. Sad se samo prepustim i nadam se najboljem – kaže Čansu.

Pratite nas i na Viberu!

O seriji MAJKA možete da se obavestite OVDE

Izvor: Žena.Blic

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari