Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

19. 06. 2017. 11:00   >>  10:24

Službeni toksikološki nalaz: Princezu Leju ubili su narkotici

Glumica Keri Fišer, najpoznatija kao princeza Leja u serijalu „Ratovi zvezda“, preminula je od apneje i srčanog udara, a u organizmu su joj pronašli mnogobrojne opijate i lekove.

„Moja majka se celog života borila protiv zavisnosti i psihičkih bolesti, nikada to nije krila“, rekla je njena ćerka Bili Lurd (24), a brat Tod (59) je dodao da „ceo svet zna da se Keri drogirala’.

Glumica, najpoznatija po ulozi princeze Leje u filmovima „Ratovi zvezda“ preminula je 27. novembra prošle godine nakon što je hospitalizovana jer je na letu za Los Anđeles 23. novembra doživela srčani udar.

Ali, nov toksikološki nalaz kaže da srčani udar, iako joj je oslabio organizam, nije uzrok smrti. Keri je preminula od apneje u snu, ozbiljnog poremećaja u kojem dolazi do prestanka disanja, a može dovesti i do smrti.

Uz to je Fišer, koja je umrla u 61. godini, bila nadrogirana, a uzimala je i niz prepisanih lekova.  Kći legendarne holivudske glumice Debie Rejnolds, koja je od moždanog udara preminula samo dan posle svoje ćerke, celog života otvoreno je govorila o borbi protiv bipolarnosti, kliničke depresije, zavisnosti od droga i alkoholizma. Napisala je i nekoliko knjiga i scenarija.

Cela porodica smatra da su istraga i toksikološki nalaz nepotrebni i da ne pomažu nikome.

Kerina ćerka Bili Lurd poslednjih godina stalno je bila uz majku Pratila ju je i na premijeri „Ratova zvijezda: Sila se budi“ pre dve godine u Los Anđelesu

Pratite nas i na Viberu!

- Sve smo to znali, nije nas nešto prosvetlilo. Keri je pila mnogo lekova da ublaži simptome psihičke bolesti, a znamo i da se drogirala. Ovo svima samo donosi bol, rekao je Tod.

Izvor: 24sata.hr

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari