Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz

30. 01. 2014. 13:52   >>  14:25

Spektakularni šou „Ples sa zvezdama“ na Prvoj!

Podijum za ples spreman je i za naše zvezde! Posle sjajnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“, koje je okupljalo porodice i unosilo radost u domove gledalaca, Prva TV donosi novu zabavu. Sa svetskih podijuma, najgledaniji i najpopularniji plesni šou „Ples sa zvezdama“ na proleće stiže u Srbiju. Od marta se vraćaju i omiljeni „Sinđelići“, a za sve ljubitelje melodrama i romana Mir Jam, treba istaći da sa novom šemom kreće i serija „Samac u braku“!

Takmičenje u standardnim i latino plesovima koje se na malim ekranima održava u mnogim zemljama sveta dolazi iz BBC produkcije pod nazivom „Strictly come dancing“  a najveću popularnost izvan Velike Britanije je stekao u Americi  pod nazivom „Dancing with the stars“ na kanalu ABC.

Bogata scenografija, vrhunska produkcija, sjajni kostimi i muzika koja se aranžira specijalno za ovo takmičenje samo su deo sjajnog šou programa koji je pred nama. Da upotpune zabavu iz emisije u emisiju trudiće se najbolji takmičari koje će biti izabrani na kastingu. Njih će ocenjivati profesionalni žiri, a i publika će imati svoj sud i podjednako važnu ulogu u izboru najboljeg para.  

Kako u ovo takmičenje mogu da uđu samo vrsni plesači s jedne strane i javne ličnosti koje bar malo imaju talenta za igru, kasting je ozbiljno pripremljen, a  šansu da stanu pred gledaoce Prve TV imaće samo najbolji. Pripreme su uveliko u toku, a uskoro ćemo saznati koje su to VIP ličnosti spremne da se upuste u ovaj izazov, profesionalno zaigraju i svoj talenat pokažu milionskom auditorijumu.

„Ples sa zvezdama“ je takmičenje plesnih parova u standardnim i latino plesovima. Svi parovi moraće da prođu kroz sve muzičko-plesne žanrove. Parovi su profesionalni plesač i poznata  osoba iz javnog života. Obavezni plesovi su: Ča ča ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer. Šou se emituje na najvećim nacionalnim televizijama širom sveta i karakterišu ga visoki produkcijski standardi. 

Pored dobre zabave i novih šou programa, od marta na Prvoj se vraćaju i omiljeni „Sinđelići“, serija koju su gledaoci sa uživanjem pratili, a za sve ljubitelje melodrama i dela po romanu poznate spisateljice Mir Jam sa novom šemom kreće i serija „Samac u braku“

19 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari