Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Zvezde Granda sezona 2016/2017

 

Poznati članovi žirija, novi voditeljski tandem, mnoštvo noviteta, i naravno fantastični, raspevani kandidati očekuju nas u 11. sezoni  "Zvezda Granda"!
Na velelepnu scenu Granda stižu mlade muzičke nade s namerom da je osvoje i postanu nove Zvezde Granda.

Devojke i mladiće, nove Grandove uzdanice ocenjivaće i komentarisaće "nezgodni" žiri u sastavu: Ana Bekuta, Marija Šerifovic, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

U ovoj sezoni Grand produkcija ima iznenadjenja za svoje gledaoce i ljubitelje popularne emisije, a to je skriveni član žirija čiji se identitet otkriva uvek na kraju emisije.

U produkcijskom žiriju,pored Saše Popovića sedeće Snežana Đurišić. Ona će zajedno sa Sašom Popovićem odobravati ali i osporavati odluke žirija.


Voditeljski par u ovoj sezoni čine Sanja Ćulibrk i Voja Nedeljković.Atraktivna voditeljka inače radi na Grand televiziji gde je do ovog angažmana radila emisije GRAND MAGAZIN I 'DESETKA'. Poseduje dugogodisnje voditeljsko iskustvo, te joj rad na televiziji nije stran.

Budući da su u prošloj sezoni „Zvezde Granda“ bile ubedljivo najegledaniji televizijski projekat, o čemu svedoče rejtinzi, istim ritmom nastavlja se i u ovoj sezoni.

 

 

 

0
156 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari