Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

EmisijaU ČETVRTAK 14. JUNA OD 21.00 - SUPERFINALE! MUZIČKI SPEKTAKL NA PRVOJ!

12 VELIČANSTVENIH U BORBI ZA PRESTIŽNU TITULU! 

Ko će biti nova zvezda Granda saznaćemo u četvrtak, 14. juna kada ćemo na Prvoj pratiti finale 12. sezone najgledanijeg muzičkog šou programa.

Posle devet meseci vatrene borbe na velikoj sceni "Zvezda Granda" žiri je  odabrao najbolje muzičke kandidate za spektakularno finale.

Za titulu pobednika boriće se 12 takmičara: Anid Ćušić, Lidija Janković i Teodora Toković. Iz baraža u finale su prošli: Emrah Emšo, Antonio Krištofić, Boris Petrović, Šefki Jahjić, Miralem Ramić, Saška Hajder, Hana Mašić, Lejla Zahirović i Monika Ivkić. 

Pored šestočlanog stručnog žirija u finalnoj večeri takmičare će ocenjivati 30 pevača iz celog regiona. Oni  će glasati uživo putem telefona po evrovizijskom sistemu bodovanja.

Pobednik „Zvezda Granda“ za ovu sezonu biće onaj takmičar koji u ukupnom zbiru glasova stručnog žirija i publike zauzme prvo mesto. Pobednik će dobiti automobil „Škodu Rapid“  koju poklanja Auto Čačak, a od „Grand Produkcije“ pobedničku statuu i pesmu. Pobednik po odluci stručnog žirija i pobednik po glasovima publike dobiće po jednu pesmu od „Grand Produkcije“.

Gledaoci mogu da glasaju sms porukama iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. Sa jednog broja telefona mogu poslati najviše 20 glasova, za svakog kandidata koji im se dopadne na taj način što će ukucati redni broj takmičara i poslati na broj iz zemlje u kojoj glasaju.

Ekipa koja je komentarisala i odlučivala o kandidatima:

Još jedna uzbudljiva sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja je u toku.
U 12. sezoni gledaćemo još bolje kandidate i čućemo još zanimljivije komentare stručnog žirija. Sjajna šestorka ostaje u istoj postavci, pa ćete i u novoj sezoni u žiriju gledati Jelenu Karleušu, Acu Lukasa, Mariju Šerifović, Dragana Stojkovića - Bosanca, Anu Bekutu i Viki Miljković.

Produkcijski žiri koji čine direktor Grand Produkcije Saša Popović i muzički urednik Snežana Đurišić, i dalje ima glavnu reč, a celoj zabavi će svoj pečat dati i tajanstveni članovi žirija koji će se menjati iz nedelje u nedelju.


Sa novom sezonom, Sanja Kužet se vraća u dobro poznati voditeljski tandem! Voja Nedeljković i Sanja će se potruditi da svakom kandidatu olakšaju izlazak na scenu, koji će na sebi nositi pulsometar. Kao što je i prošle sezone tajanstveni ćlan žirija bio novitet, tako je direktor Grand Produkcije, odlučio da i ove godine uvede jednu novinu, pa će tako kandidati tokom pevanja nositi spravu koja će im meriti puls.Pravila ostaju ista, žiri nepromenjen, pa je tako sve spremo da nova 12. sezona počne! 

 

 

 

Veliko finale „Zvezda Granda“ sezone 2017/18  biće održano večeras, a za titulu pobednika boriće se 12 takmičara. Pored šestočlanog stručnog žirija u finalnoj večeri takmičare će ocenjivati 30 pevača iz celog regiona. Oni  će glasati uživo putem telefona po evrovizijskom sistemu bodovanja.
Pobednik „Zvezda Granda“ za ovu sezonu biće onaj takmičar koji u ukupnom zbiru glasova  stručnog žirija i publike zauzme prvo mesto. Pobednik će dobiti automobil „Škodu Rapid“  koju poklanja Auto Čačak, a od „Grand Produkcije“  pobedničku statuu i pesmu. Pobednik po odluci stručnog žirija i pobednik po glasovima publike dobiće po jednu pesmu od „Grand Produkcije“.
Gledaoci mogu da glasaju sms porukama iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. Sa jednog broja telefona mogu poslati najviše 20 glasova, za svakog kandidata koji im se dopadne na taj način što  ukucaju redni broj takmičara i pošalju na broj iz zemlje u kojoj glasaju.
172 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari