Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

 „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ se vraća na male ekrane nakon zimske pauze 

Od 13. februara – ponedeljkom, utorkom i petkom u 22 sata

Nakon zimske pauze, kultna emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ vraća se na male ekrane. Najgledaniji i najduhovitiji šou program u Srbiji obećava još jednu spektakularnu sezonu. Ekipa na čelu sa voditeljem, garantuje dobar smeh i zabavu kroz sve tri emisije, a dotaći će se svih aktuelnih tema i najzanimljivijih događaja kako sa domaće tako i sa svetske scene.

Pored emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" koja je na programu petkom, sjajna ekipa muškaraca nastavlja da nas zabavlja svojim pogledom na svet ponedeljkom od 22 sata. Duhoviti i šarmantni momci - Bane Raičević, Srđan Dinčić, Dragan Ilić, Slobodan Nešović Loka zajedno sa Ivanom, pretresaće sve društvene teme i analizirati aktuelne događaje iz jednog potpuno drugačijeg ugla.

Svakog utorka u 22.00 časa najtalentovaniji komičari i glumci zabavljaju publiku i takmiče se u duhovitosti. Odluku o pobedniku donosi publika u studiju direktno glasanjem za najduhovitijeg ili najsmešnijeg. Pored Ivana Ivanovića, u emisiji gledamo Branka Đurića Đuru, Srdjana Dinčića, Branislava Raičevića i stendap komičare Aleksandra Perišića i Nikolu Silića.Ono što je novina jeste da će Đura pridružiti momcima u studiju i sa njima takmičiti i nadmudrivati.

Za sve ljubitelje dobrog humora, povratak Ivanovića i njegovog tima je dobra vest, a publika se, sudeći po pozivima, uželela momaka i emisije. Prema rečima Ivanovića svi su spremni: „Odmorili smo se, sveži smo, spremni i raspoloženi za novu sezonu. Garantujemo dobru zabavu i smeh, Đura je konačno sa nama u studiju. Očekuju nas i brojni dobri gosti petkom“, kaže popularni voditelj.

U njegov studio će i dalje, iz nedelje u nedelju, ulaziti najatraktivnije svetske i domaće zvezde. Kvalitetna produkcija, „neozbiljni" scenaristi na čelu sa Ivanom i „top" gosti, garantuju dobru večernju zabavu.

 

Autor i voditelj: Ivan Ivanović

Fotografije možete slati na e-mail: vecesaivanom@prva.rs

0
326 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari