Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

 SEZONA 7+1 

„Veče sa Ivanom Ivanovićem“ – petkom u 22.10h
„Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima“ – ponedeljkom u 22h

i novitet:

"Veče sa Ivanom Ivanovićem - Treće je najveće"- utorkom u 22.15h

Kultna emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ušla je u osmu sezonu.

Najgledaniji i najduhovitiji šou program u Srbiji nagoveštava još jednu spektakularnu sezonu. Dirigentska palica Ivana Ivanovića dodirnuće sve aktuelne teme, a u njegov studio će i dalje, iz nedelje u nedelju, ulaziti najatraktivnije svetske i domaće zvezde. Kvalitetna produkcija, „neozbiljni" scenaristi na čelu sa Ivanom i „top" gosti, garantuju dobru večernju zabavu.

Pored emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" koja je na programu petkom u 22 sata, sjajna ekipa muškaraca nastavlja da nas zabavlja svojim pogledom na svet ponedeljkom od 22 sata u izdanju "Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima".

Duhoviti i šarmantni momci - Bane Raičević, Srđan Dinčić, Dragan Ilić, Slobodan Nešović Loka zajedno sa Ivanom, pretresaće sve aktuelne, društene teme i analizirati najzanimljivije događaje iz jednog potpuno drugačijeg ugla.

Veče sa Ivanom Ivanovićem dobija i svoj treći termin na TV Prva - od 6. decembra, utorkom u 22.15
Najtalentovaniji komičari i glumci svakog utorka zabavljaju publiku i takmiče se u duhovitosti. Odluku o pobedniku donosi publika u studiju direktno glasanjem za najduhovitijeg ili najsmešnijeg.

Pored Ivana Ivanovića, u emisiji ćemo gledati Branka Đurića Đuru, koji se kroz ovu emisiju vraća na televiziju u Srbiji,radeći ono što najbolje radi, zasmejavajući vas. Tu su i Ivanovi muškarci Srdjan Dinčić, Branislav Raičević i stendap komičari Aleksandar Perišić i Nikola Silić.

Autor i voditelj: Ivan Ivanović

Fotografije možete slati na e-mail: vecesaivanom@prva.rs

0
314 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari