Njen suprug je glumac Džejson Riter, koji ju je ranije branio dok su kritikovali njen izgled.

"On mi je najveća podrška na svetu, poslednjih nekoliko godina razgovarali smo o tome čiji posao ima više smisla, bilo da je reč o uzbudljivijoj karijeri ili o više novca", rekla je glumica Melani Linski (46).

Njen muž Džejson Riter (44) koji je inače sin slavnog preminulog glumca Džona Ritera, odbio je nekoliko uloga jer su njoj bili ponuđeni veći glumački zadaci. Ohrabrio ju je da prihvati ulogu u HBO seriji "The Last of Us". "Mesecima je samo bio tata i družio se sa mnom i ja sam mu tako zahvalna. Mislim da mnogi muškarci ne poštuju toliko svoje partnerke", poručila je Melani koja je sa suprugom dobila ćerku 2018. U braku su od 2020.

Melani Linski je ranije bila udata za glumca Džimija Simpsona i taj brak trajao je od 2007. do 2014.

Glumica je prošle godine ostvarila veliku uspeh u karijeri ulogom u seriji "Yellowjackets", ali se i pored tog borila sa "standardima lepote", što je bilo iscrpljujuće.

Izjavila je za "Njujork Tajms" da se njena karijera u početku bazirala na scenariju za "debelu prijateljicu" ili "šaljivu debelu ženu". Počeli su da joj nude uloge koje se ne baziraju na izgledu.

Foto: Profimedia/Matt Winkelmeyer

"Ljudi koji procenjuju moju težinu i zdravlje bili su priča mog života od premijere "Yellowjacketsa", napisala je na X mreži pa je dodala da "biti mršav ne znači uvek biti zdrav". Reagovala je nakon uloge u epizodi serije "The Last Of Us" kad je poručila da treba biti pametan, a ne (samo) mršav.

Za Rolling Stone je ispričala šta joj se desilo na snimanju serije "Showtime". "Pitali su me: "Šta planiaš da uradiš? Sigurni smo da će ti producenti nabaviti trenera. Rado bismo ti pomogli u tome".

Njen muž ju je podržao, pa je napisao na X mreži: "Ako neko ima neželjene komentare o bilo čijem izgledu, može da ih slobodno napiše trajnim mastilom na čelo i zaroni direktno u sunce".

Glumici je inače ustanovljena mizofonija, senzorno stanje koje izaziva ekstremnu osetljivost na određene zvukove ili stimulanse zbog čega može da doživi intenzivne emocionalne, fiziološke i bihevioralne reakcije.

Javljaju se bes, iritacija, gađenje ili anksioznost. Okidači mogu da budu sasvim uobičajeni zvuci kao što su žvakanje hrane, gutanje hrane ili kuckanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.