Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

NEKI NOVI KLINCI

DRUGA SEZONA MUZIČKOG TAKMIČENJA
svake subote u 16.00

Muzičko takmičenje za najmlađe "Neki novi klinci", koje je pobralo velike simpatije javnosti ulazi u drugu sezonu. Baš kao i protekle, kada su se talentovani mališani nadmetali u izvođenju pop, odnosno folk kompozocija i ove sezone nas očekuju pravi pevački dueli.

Sve će se odvijati pod budnim okom voditeljskog para Ane Sević i Milana Mitrovića, ali i šestočlanog stručnog žirija ( u prvoj epizodi gledaćemo Branislava Mojićevića, Ivanu Selakov, Milana Topalovića, Jelenu Kostov, Radu Manojlović i Harisa Berkovića), koji će i ovog puta imati težak zadatak budući da je zaista reč o veoma talentovanim klincima. Prva emisija zakazana je za subotu 22.oktobra, s početkom u 16.00 na televiziji Prva.

O šou programu

Nova sezona, donosi i nova pravila!

Klinci se više neće takmičiti u duelima, već pojedinačno, i od ove sezone pevaće samo po jednu pesmu! U svakoj emisiji prolazi po šest kandidata u sledeći krug takmičenja!

Ove sezone od početka prvog kruga imamo šest članova žirija, a u prvoj emisiji članovi će biti Milan Topalović Toplako, Rada Manojlović, Jelena Kostov, Haris Berković, Bane Mojićević i Ivana Selakov!

Da bi kandidat prošao direktno u sledeći krug, mora da dobije svih šest glasova! Ukoliko kandidat ne dobije maximalan broj glasova, prolazi u baraž na kraju emisije!

U novoj sezoni, više nemamo takmičenje POP muzike protiv FOLK muzike, već žiri ispred sebe ima tastere DA ili NE!


Produkcija: Grand Produkcija

Subotom u 16.00

0
37 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari