Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Prva televizija spremila je iznenađenje za sve fanove serije "Istine i laži".
Od ponedeljka 23. jula pokrećemo veliki letnji kviz ISTINA ILI LAŽ u kome proveravamo koliko poznajete radnju ove popularne serije, a pobednik kviza dobiće priliku da se oproba i kao glumac, rame uz rame sa svojim omiljenim likovima.

Prvo, eliminaciono pitanje biće postavljano u epizodama od nedelje do srede u jednoj od epizoda koja je na programu od 20:45, a učesnici na njega treba da odgovore sa ISTINA ili LAŽ. Odgovor treba da pošalju u privatnoj poruci na Fejsbuk, Instagram ili Tviter profil Prve televizije. Od ponedeljka do četvrtka u emisijama "Jutro sa Natašom" i "150 minuta" voditelji će otvoriti linije za javljanje i u tom trenutku svi koji su tačno odgovorili na eliminaciono pitanje moći će da se jave u program. Voditelji emisija će im tada postaviti dodatno pitanje, a ko bude najbrži i odgovori tačno, biće dnevni pobednik emisije i, naravno, ulazi u nedeljno finale.

Nedeljno finale održavaće se petkom, takođe u emisijama "Jutro sa Natašom" i "150 minuta", a učesnici nedeljnog finala su svi dnevni pobednici. Osam dnevnih finalista imaće priliku da uživo tokom emisije "Jutro sa Natašom" odgovori na nedeljno pitanje i tako postane prvi nedeljni finalista. Preostali dnevni finalisti, koji nisu uspeli da se jave u "Jutro sa Natašom", imaće još jednu priliku da tačno odgovore na novo pitanje u toku emisije "150 minuta". To znači da svake nedelje imamo dva pobednika koja kasnije ulaze u veliko finale.

Kviz traje do septembra kada će svi nedeljni finalisti ući u veliko finale i dobiti šansu da se pridruže glumcima serije u nekoj od novih epizoda. Naime, svi nedeljni pobednici će, po završetku kviza Istina ili laž, dobiti specijalni glumački zadatak koji će uživo ocenjivati žiri sastavljen od glumaca serije. Pobednik naše male audicije dobiće ulogu u nekoj od epizoda nove sezone serije "Istine i laži"!

Pažljivo pratite epizode serije "Istine i laži", kao i emisije "Jutro sa Natašom" i "150 minuta" i igrajte se sa nama tokom letnjih dana, jer možda baš vas čeka status nove zvezde serije. Više informacija i zanimljivosti vezanih za kviz i seriju možete da dobijete i na društvenim mrežama Prve.

Pravilnik takmičenja

Saglasnost za maloletna lica preuzmite OVDE

40 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari