Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Kviz "Istina ili laž?" dobio je dva pobednika koji će uskoro postati glumačko pojačanje serije "Istine i laži". Finalisti kviza, njih deset, uspešno su rešili specijalni glumački zadatak koji im je postavljen, a proglašenje pobednika, gledali smo u petak, 14. septembra u emisijama "Jutro sa Jovanom i Srđanom" i "150 minuta".

Pogledajte ko su pobednici!

Nedeljni pobednici – finalisti kviza, u prethodne dve nedelje odgovarali su na zadatak koji se sastojao u glumačkoj imitaciji omiljenog lika iz serije Istine i laži, a autori najbolje dve imitacije po oceni specijalnog žirija koji čine glumci iz serije biće proglešeni za pobednike kviza. U emisijama Jutro sa Jovanom i Srđanom i 150 minuta biće izabran po jedan pobednik, a koji glumci će imati čast da proglase pobednika i prvi upoznaju svog novog kolegu saznaćete ako u petak budete uz Prvu i dve poznate dnevne emisije.

Pobednike očekuje uloga u seriji koju će pripremiti u dogovoru sa produkcionom ekipom. U kvizu Istina ili laž učestvovalo je više od 100 hiljada fanova serije koji su pokazali zavidno poznavanje radnje i likova. Druga sezona jedne od najgledanijih serija kod nas, ali i u regionu, počinje u ponedeljak 17. septembra u 21 sat na Prvoj televiziji.

2 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari