Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Exkluziv

Novogodišnji Exkluziv – subota, 31.12. u 18.30 i nedelja, 01.01. u 18.10

Praznično izdanje najgledanije emisije o poznatim ličnostima „Exkluziv“ vodiće upravo glavni akteri priča. U subotu, 31. decembra u ulozi prve poznate voditeljke naći će se Jovana Balašević, a povodom velikog koncerta koji je njen otac Đorđe Balašević održao u Areni. Naravno, Jovana će nas uvesti i u priče o drugim proslavljenim ličnostima, kako se spremaju za novogodišnji doček, ko slavi kod kuće u krugu porodice, a ko u radnoj atmosferi. Čućemo i koji su lapsusi obeleželili 2016. godinu, a ekipa emisije prirediće Jovani iznenađnje. Pored Balaševićeve, već narednog dana, 1. januara voditeljka će biti mlađana Nikolija, novopečena mama, saznaćemo kakvo će joj iznenađenje prirediti glumica Eva Ras i da li će njih dve konačno otopliti svoje odnose. U ovom izdanju Exkluziva videćemo najzanimljivije detalje sa dočeka kako iz klubova, tako i iz domova naših zvezda. Emisiju će tokom prazničnih dana voditi i Jovana Mišković, Andrija Milošević, Nada Macura i mnogi drugi....

Sve o slavnima: njihove ljubavi i raskidi, stil i moda, posao i slobodno vreme.

U  emisiji možete da pogledate ekskluzivne priloge o slavnima čiji lik i delo pune dnevne novine, magazine i tabloide. Svi koji vole vesti o domaćimi stranim poznatim facama svakodnevno na PRVOJ imaju svojih 15 minuta za aktuelne tračeve koji su u „Exkluzivu" razrađeni do koske. Sve o slavnima: njihove ljubavi i raskidi, stil i moda, posao i slobodno vreme, glamurozni događaji koje posećuju, skandali. U "Exkluzivu" ima mesta i za srpske i za svetske face, čiji glamurozne živote razotkrivamo na originalan način.

Za ekipu "Exkluziva"nema tajni kada je reč o šou biznisu. Slavne ličnosti se prate u stopu i bez dlake na jeziku postavljaju im se pitanja o svemu što vas zanima. U zemljama u kojima se emituje,"Exkluziv" je na vrhu TV top lista, upravo zbog kratke, dinamične i škakljive forme, omiljene, ali do sada nedovoljno iskorišćene u Srbiji.

Voditeljke: Aleksandra Gudelj, Marta Drakulić

Radnim danima u 18.30

0
1455 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari