Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Exkluziv

Sve o slavnima: njihove ljubavi i raskidi, stil i moda, posao i slobodno vreme.

U  emisiji možete da pogledate ekskluzivne priloge o slavnima čiji lik i delo pune dnevne novine, magazine i tabloide. Svi koji vole vesti o domaćimi stranim poznatim facama svakodnevno na PRVOJ imaju svojih 15 minuta za aktuelne tračeve koji su u „Exkluzivu" razrađeni do koske. Sve o slavnima: njihove ljubavi i raskidi, stil i moda, posao i slobodno vreme, glamurozni događaji koje posećuju, skandali. U "Exkluzivu" ima mesta i za srpske i za svetske face, čiji glamurozne živote razotkrivamo na originalan način.Za ekipu "Exkluziva"nema tajni kada je reč o šou biznisu. Slavne ličnosti se prate u stopu i bez dlake na jeziku postavljaju im se pitanja o svemu što vas zanima. U zemljama u kojima se emituje,"Exkluziv" je na vrhu TV top lista, upravo zbog kratke, dinamične i škakljive forme, omiljene, ali do sada nedovoljno iskorišćene u Srbiji.

Jedna od najprepoznatljivijih voditeljki Prve televizije, Danijela Buzurović ponovo je deo tima Exkluziva, ali ovoga puta ne samo u ulozi voditelja već i kao urednik emisije.

O svom novom poslovnom izazovu Danijela kaže: “Uredništvo Exkluziva je veliki posao, ali titule mi nisu važne, važno je kvalitetno raditi svoj posao, i uvek sam se vodila time. Imam veliki zadatak da Exkluziv odenemo u jedno novo ruho, da pružimo gledaocima nešto novo i ekskluzivno, da poznate ličnosti vide iz nekog drugog ugla. Ali znam kako ćemo to da uradimo, i jedva čekam da gledaocima to i prikažemo.“

Voditeljke: Aleksandra Gudelj, Marta Drakulić, Luka Matić

Urednica: Danijela Buzurović

Radnim danima u 18.40

1455 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari