Zvezda serije "Dva i po muškarca" u vezi je sa 32 godine MLAĐOM GLUMICOM: "Ona je najlepša žena koju poznajem" (FOTO)

Glumice i partnerke Holand Tejlor i Sara Polson prisustvovale su reviji modne kuće "Luj Viton" u Parizu, noseći prepoznatljive odevne komade i detalje ovog brenda.

Izvor: Blic Žena/Jelena Milenković  |  
Foto: Profimedia/© Christophe Aubert via Bestimage
Foto: Profimedia/© Christophe Aubert via Bestimage
.

Holand Tejlor (80) i Sara Polson bile su i pre mesec i po dana na prethodnoj Nedelji mode u francuskoj prestonici. Gledale su tada Fendi reviju, a juče u Parizu odale su omaž kultnoj modnoj kući "Luj Viton" noseći torbe sa potpisom ove modne marke - tašna koju je ponela zvezda serije "Dva i po muškarca" sjajno se uklopila sa detaljima na Sarinoj oversajz jakni.

Sara Polson (48) je ljubitelj glomazne odeće što je pokazala i na fendi modnom šouu kada se pojavila u oversajz odelu. Njena partnerka više voli klasičniji stil odevanja, a sada se našalila na račun ogromnog rajsferšlusa na jakni.

Glumice su godinama u skladnoj vezi o kojoj je čuvena Holand Tejlor u novembru 2015. u podkastu "Death, Sex & Money" rekla sledeće:

“To je najdivnija, najneobičnija stvar koja mi se ikada dogodila u životu”. Nije tada otkrila ime svoje partnerke, ali su one već narednog meseca ozvaničile vezu.

Poznate glumice upoznale su se još 2005. kada su obe bile zauzete. Tejlor se tada zabavljala sa glumicom Čeri Džouns.

Više godina kasnije ponovo su se srele i ubrzo započele romansu.

"Duga je to priča. Upoznali smo se jako, jako davno. Bila sam sa nekim drugim; i ona je bila u vezi. Nekako smo se zaljubile, a onda smo počele da pratimo jedna drugu na Tviteru i onda...", ispričala je Holand Tejlor 2019. u emisiji Endija Koena "Watch What Happens Live With Andy Cohen". Počele su da se dopisuju na Tviteru, a mnogo toga o njihovoj vezi otkrila je i Sarina izjava o Tejlor, iz intervjua za "Njujork tajms" 2016. koja glasi: "Ona je najlepša žena koju sam srela".

Čuvena Evelin iz serije "Dva i po muškarca" Holand Tejlor poručila je za" Radio Andy's Sandyland" da je zbog Sare Polson najsrećnija osoba na svetu, da zbog njihove veze sve u životu ima smisla kao i da ne može da govori o svom životu, a da ne priča o toj ljubavi.

Sara je u intervjuu za "Town & Country" prokomentarisala razliku u godinama između nje i Holand:

“Ne želim da me definiše to sa kime delim krevet, dom, dušu. Moji izbori u životu su bili nekonvencionalni, i to je moja stvar. Ali želim da živim odgovorno i iskreno bez skrivanja. Komplikovano jeste, jer ima mnogo mržnje na ovom svetu, a dosta dobrog može da proistekne iz citata - normalizujte nešto za ljude koji to ne vide kao normalno. Naš odnos predstavlja određenu dozu nade i rizika. Možda ima nečeg hrabrog u tome. Možda podstiče druge na hrabre izbore. Šta drugo mogu da kažem? Volimo se".

Polson je pre sedam godina u intervjuu za "Njujork tajms" napomenula: "U vezi sa starijim partnerom ima nečeg dirljivog. Mislim da se više ceni vreme i ono što imate i ono što je zaista važno i zbog toga male stvari izgledaju veoma male".